България, София

New spacious flat close to the American Embassy

12 ulitsa Stratsin София, България Апартамент
1 оферта от 195 BGN Виж сделката
New spacious flat close to the American Embassy
Виж сделката —
Местоположение
До центъра на града
3.8 km
Какво има наоколо?

Цени на стаи

Възрастни
Изберете дата
loaderзареждане
Провери наличността
Цените могат да бъдат застарели, изберете датите, за да видите текущите цени
Можете да резервирате хотел само на сайтовете-партньори на TravelAsk
цена
Актуализирай цените

Какво има около

12 ulitsa Stratsin София, България

Около хотела "Нов просторен апартамент близо до Американското посолство" в София, България, има различни забележителности, удобства и удобства. Ето някои от близките атракции и места:

1. Американското посолство в София: Тъй като хотелът е близо до Американското посолство, посетителите лесно могат да достигнат и да посетят тази дипломатическа мисия.

2. Парк "Борисова градина": Намиращ се на кратко разстояние от хотела, парк "Борисова градина" е голям и красив парк, където посетителите могат да се насладят на външни дейности, пикници и да се отпуснат сред природата.

3. Национален дворец на културата (НДК): Един от иконичните забележителности на София, НДК е многофункционален културен и административен комплекс, който е домакин на концерти, изложби, конференции и други. Той се намира на разумно разстояние от хотела.

4. Софийски университет "Св. Климент Охридски": Най-старото висше образователно заведение в България, Софийският университет е известен с академичното си превъзходство и красивата архитектура.

5. Булевард "Витоша": Тази живописна улица е наредена с магазини, ресторанти, кафенета и бутици, предлагайки на посетителите чудесно пазаруване и хранене.

6. Витоша планина: Хотелът се намира близо до Витоша планина, известна със своите пешеходни пътеки, възможности за ски и дъхвайщи гледки към София.

7. Зоологическа градина София: Любителите на животните могат да посетят Зоологическата градина София, популярна атракция, където са настанени различни животни от различни части на света.

8. Различни ресторанти, кафенета, супермаркети и магазини: Околонаселената зона предлага разнообразие от опции за хранене, кафенета, супермаркети и магазини, които посетителите могат да изследват и да се насладят. Моля, обърнете внимание, че наличността и близостта на тези атракции могат да варират и винаги е най-добре да проверите работното им време и текущата достъпност преди да планирате посещението си.

map
New spacious flat close to the American Embassy
Апартамент

До центъра на града3.8

Относно хотела

Забавления

Има няколко възможности за забавление близо до хотела "Нов апартамент близо до посолството на САЩ" в София, България. Някои от препоръчаните възможности за забавление включват:

1. Национален дворец на културата (НДК): Намиращ се на кратко разстояние от хотела, Националният дворец на културата е един от най-големите мултифункционални конгресни центрове в Югоизточна Европа. Той е домакин на различни културни събития, изложби, концерти и театрални представления.

2. Булевард "Витоша": Тази жива пешеходна улица е един от главните търговски и забавни райони на София. Тя е зашеметена с много магазини, бутици, кафенета, ресторанти и барове. Можете да се насладите на пазаруване, хранене или просто на спокоен разходка.

3. Градина "Сити": Намираща се в сърцето на София, Градина "Сити" е красив парк, предлагащ бягство от суетата на града. Той разполага с хубави пешеходни пътеки, цветни градински цветя, скулптори и детска площадка.

4. Парк "Борисова градина": Разположена на близко разстояние, Парк "Борисова градина" е голям парк, където можете да се насладите на открити дейности като бягане, колоездене или пикник. Той също има езеро, на което можете да наемете педални лодки през летните месеци.

5. Национален музей на историята: Ако сте интересувате от българската история, Националният музей на историята си заслужава посещение. Той разполага с обширна колекция от артефакти от предисторически времена до днес и предлага поглед в богатото културно наследство на страната.

6. Националният театър "Иван Вазов": Като един от най-престижните театри в България, Националният театър "Иван Вазов" е прекрасно място за изживяване на висококачествено театрално представление. Той се намира в центъра на града и е домакин на широка гама от пиеси, балети и опери. Това са само няколко от многото възможности за забавление близо до хотела "Нов апартамент близо до посолството на САЩ" в София, България.

Най-важните въпроси

1. Колко близо е апартаментът до Американското посолство в София, България?
1. Колко близо е апартаментът до Американското посолство в София, България?1

Апартаментът се намира на удобно място на пешеходно разстояние от Американското посолство в София, България.

2. Колко голям е апартаментът?
2. Колко голям е апартаментът?1

Апартаментът е просторен и предлага достатъчно жилищно пространство, включително няколко спални, хол, кухня и бани.

3. Какви удобства предлага апартаментът?
3. Какви удобства предлага апартаментът?1

Апартаментът е оборудван с модерни удобства като климатик, отопление, високоскоростен интернет и напълно оборудвана кухня.

4. Има ли паркинг наблизо до апартаментът?
4. Има ли паркинг наблизо до апартаментът?1

Да, има наличен паркинг близо до апартамента, осигуряващ удобство за живущите с превозни средства.

5. Има ли близки супермаркети или търговски центрове?
5. Има ли близки супермаркети или търговски центрове?1

Да, има няколко супермаркета и търговски центрове на близко разстояние от апартамента, което улеснява достъпа на живущите до необходимите удобства.

6. Районът ли е сигурен?
6. Районът ли е сигурен?1

Апартаментът се намира в сигурен район близо до Американското посолство, предлагайки комфортна жилна среда.

7. Има ли обществен транспорт наблизо?
7. Има ли обществен транспорт наблизо?1

Да, има обществен транспорт като автобуси и метростанции на пешеходно разстояние от апартамента, осигурявайки лесен достъп до различни части на София.

8. Мога ли да доведа домашни любимци в апартамента?
8. Мога ли да доведа домашни любимци в апартамента?1

Тази информация може да варира, затова е най-добре да се консултирате със собственика на имота или наемодателя относно техните правила за домашни любимци.

9. Каква е продължителността на наема за апартамента?
9. Каква е продължителността на наема за апартамента?1

Продължителността на наема за апартамента може да варира в зависимост от споразумението между наемателя и собственика на имота. Препоръчително е да обсъдите това с наемодателя.

10. Включени ли са услугите в наемната цена?
10. Включени ли са услугите в наемната цена?1

Включването на услугите в наемната цена може да варира, затова е важно да уточните това със собственика на имота преди да финализирате наемното споразумение.

Отзив за хотела New spacious flat close to the American Embassy
Вашият отзив
Задължително поле*
Благодарим Ви! Вашият отзив беше изпратен успешно и ще се появи на сайта след проверка.
Не намерихте отговора, който търсехте? Задайте своя въпрос
Задайте въпрос тук
Задължително поле*
Благодарим Ви! Вашият въпрос беше изпратен успешно

Изберете вашия език

Изберете вашата валута

Където е приложимо, цените ще бъдат конвертирани и показани в избраната от вас валута. Валутата, в която плащате, може да се различава в зависимост от вашата резервация и може също да се приложи такса за обслужване.