Гърция, Атина

Yiannis Kalimarmaro Studio Athens Center

Fokianou 20 Атина, Гърция Апартамент
1 оферта от 76 BGN Виж сделката
Yiannis Kalimarmaro Studio Athens Center
Виж сделката —
Услуги и удобства
  • Хладилник
Покажи всички удобства 1
Местоположение
До центъра на града
1.9 km
Какво има наоколо?

Цени на стаи

Възрастни
Изберете дата
loaderзареждане
Провери наличността
Цените могат да бъдат застарели, изберете датите, за да видите текущите цени
Можете да резервирате хотел само на сайтовете-партньори на TravelAsk
цена
Актуализирай цените

Какво има около

Fokianou 20 Атина, Гърция

Някои от забележителните места около хотела Център Янис Калимармаро Студио Атина в Атина, Гърция включват:

1. Панатинейски стадион: Древният стадион, известен още като стадион Калимармаро, се намира точно напротив хотела. Той е значим исторически паметник и е бил мястото на първите модерни Олимпийски игри през 1896 година.

2. Национални градини: Красив парк в сърцето на Атина, Националните градини предлагат спокоен оазис за разходки и пикници. Те се намират на кратко разстояние от хотела.

3. Площад Синтагма: Разположен в центъра на Атина, площад Синтагма е оживено място, известно със сградата на гръцкия парламент и смяната на Президентската гвардия. Това е популярно място както за туристи, така и за местни жители и е на разходно разстояние от хотела.

4. Изложбеният хол Запейон: Разположен до Националните градини, Запейон е неокласическа сграда, която посреща събития, изложби и конференции. Той се намира на кратък разходка от хотела и често посещаван от туристи.

5. Район Плака: Плака е един от най-старите квартали в Атина. Той предлага тесни, малки улички с традиционни гръцки къщи, очарователни магазини, таверни и кафенета. Този динамичен квартал е на разходно разстояние от хотела.

6. Музей Акропол: Разположен в подножието на Акропола, Музеят Акропол представя голяма колекция от артефакти от археологическия обект Акропол. Той е задължително посещение за ентусиасти на историята и е лесно достъпен от хотела.

7. Площад Монастираки и търговия на битови стоки: Монастираки е оживена площад, известна с търговията на битови стоки, предлагаща разнообразие от стоки като сувенири, антиквари и местни продукти. Тя е динамична зона с множество магазини, кафенета и ресторанти и се намира на кратко разстояние от хотела.

8. Храм на Олимпийския Зевс: Този колосален древен храм, посветен на Зевс, е разположен в близост до хотела. Въпреки че само няколко от неговите 104 колони остават стоящи, той е впечатляващо зрелище. Това са само няколко примера за атракциите, намиращи се на кратко разстояние от хотела Център Янис Калимармаро Студио Атина. Атина предлага множество исторически, културни и развлекателни места за посещение на посетители.

map
Yiannis Kalimarmaro Studio Athens Center
Апартамент

До центъра на града1.9

Относно хотела

Забавления

Има много възможности за развлечения близо до хотела "Yiannis Kalimarmaro Studio Athens Center" в Атина, Гърция. Някои от популярните развлечения в района включват:

1. Музеят Акропол: Намиращ се на кратко разстояние от хотела, музеят Акропол е задължително посещение. Там се изложени древни гръцки артефакти и предлага вълнуващ поглед върху историята на града.

2. Национален градски парк: Само няколко квартала от хотела, Националният градски парк е красив парк, където може да се отпуснете и да се насладите на природата. Там има пешеходни пътеки, езера и дори малко животински град.

3. Плака: Историческият квартал Плака се намира в подножието на Акропола и е известен с тесни улички, традиционни къщи и очарователни таверни. Това е страхотно място за разглеждане, пазаруване на сувенири и да се насладите на традиционно гръцко ястие.

4. Блошки пазар Монастираки: Намиращ се на близко разстояние, Монастираки е жив област, известна с блошкия си пазар. Тук може да намерите всевъзможни неща, от старини и изкуство до облекло и аксесоари.

5. Одеон на Херод Атикус: Този древен амфитеатър е на кратко разстояние от хотела и е популярно място за събития, включително живи изпълнения и концерти през летните месеци.

6. Площад Синтагма: Централният площад на Атина е на кратко разстояние. Тук можете да наблюдавате смяната на караула пред Хеленския парламент или просто да се насладите на оживената атмосфера на града.

7. Атина Концерт Хол: Ако сте интересувате от класическа музика или изпълнителски изкуства, Атина Концерт Хол е страхотна опция. Той организира различни концерти, балетни изпълнения и театрални представления през цялата година.

8. Атина Планетариум: Намиращ се на близко разстояние, Атина Планетариумът предлага образователни и забавни представления за астрономията. Това е забавна опция, особено ако посещавате с деца. Това са само някои от многото възможности за развлечения в близост до хотел "Yiannis Kalimarmaro Studio Athens Center" в Атина, Гърция.

Най-важните въпроси

1. Какво е студиото на Янис Калимармаро в Центъра на Атина?
1. Какво е студиото на Янис Калимармаро в Центъра на Атина?1

Студиото на Янис Калимармаро в Центъра на Атина е креативно пространство и художествен студио, намиращо се в Атина, Гърция. То е управлявано от известния гръцки художник Янис Калимармаро и предлага разнообразни изкуство-свързани услуги и дейности.

2. Какви услуги предоставя студиото на Янис Калимармаро в Центъра на Атина?
2. Какви услуги предоставя студиото на Янис Калимармаро в Центъра на Атина?1

Студиото на Янис Калимармаро в Центъра на Атина предлага изкуствени работилници, изложби и частни уроци по изкуство за лица на всяка възраст и ниво на умения. Студиото също предлага сесии по изкуствена терапия, креативни екипни дейности и организира изложби и събития.

3. Кой е Янис Калимармаро?
3. Кой е Янис Калимармаро?1

Янис Калимармаро е гръцки художник, известен със своите ярки и експресивни картини. Той е изложил своите произведения на международно ниво и е спечелил няколко награди за своя принос към света на изкуството. Калимармаро преподава и споделя своите художествени познания чрез своето студио в Атина.

4. Как мога да се записвам на уроци по изкуство в студиото на Янис Калимармаро в Центъра на Атина?
4. Как мога да се записвам на уроци по изкуство в студиото на Янис Калимармаро в Центъра на Атина?1

За да се запишете на уроци, работилници или частни уроци в студиото на Янис Калимармаро в Центъра на Атина, може да се свържете директно със студиото чрез техния уебсайт или по телефон. Те ще предоставят информация за наличните класове, графици и процедури за регистрация.

5. Мога ли да посетя студиото на Янис Калимармаро в Центъра на Атина, дори ако не взимам уроци по изкуство?
5. Мога ли да посетя студиото на Янис Калимармаро в Центъра на Атина, дори ако не взимам уроци по изкуство?1

Да, студиото на Янис Калимармаро в Центъра на Атина е отворено за публиката. Можете да посетите студиото, за да видите изложените произведения, да посетите изложби и събития или просто да изследвате изкуствения атмосфер. Това е отлично място за художественици и за всички, които са заинтересовани да изживеят местната изкуствена сцена в Атина.

6. Предлага ли студиото на Янис Калимармаро в Центъра на Атина онлайн уроци?
6. Предлага ли студиото на Янис Калимармаро в Центъра на Атина онлайн уроци?1

Да, студиото на Янис Калимармаро в Центъра на Атина се е адаптирало към цифровата епоха и предлага онлайн уроци по изкуство. Тези виртуални класове предоставят възможност на лица от целия свят да учат от Янис Калимармаро и да участват в изкуствени дейности на дистанция.

7. Колко струват уроците по изкуство в студиото на Янис Калимармаро в Центъра на Атина?
7. Колко струват уроците по изкуство в студиото на Янис Калимармаро в Центъра на Атина?1

Цената на уроците по изкуство в студиото на Янис Калимармаро в Центъра на Атина може да варира в зависимост от типа клас, продължителността и предоставените материали. Най-добре е да се свържете директно със студиото за конкретна информация относно цените.

8. Мога ли да закупя произведения на изкуство от студиото на Янис Калимармаро в Центъра на Атина?
8. Мога ли да закупя произведения на изкуство от студиото на Янис Калимармаро в Центъра на Атина?1

Да, можете да закупите произведения на изкуството, създадени от Янис Калимармаро и други изложени художници в студиото. Студиото също може да предложи ограничени тиражи на печати, изкуствени продукти и други продукти, свързани с изкуството на продажба.

9. Има ли ограничения по възраст за посещаване на уроци по изкуство в студиото на Янис Калимармаро в Центъра на Атина?
9. Има ли ограничения по възраст за посещаване на уроци по изкуство в студиото на Янис Калимармаро в Центъра на Атина?1

Не, няма конкретни ограничения по възраст за посещаване на уроци в студиото. Те предлагат класове за деца, тийнейджъри и възрастни. Студиото се стреми да предостави гостоприемна и инклузивна среда за лица на всяка възраст, които имат интерес към изкуството.

10. Къде се намира студиото на Янис Калимармаро в Центъра на Атина?
10. Къде се намира студиото на Янис Калимармаро в Центъра на Атина?1

Студиото на Янис Калимармаро в Центъра на Атина се намира в центъра на Атина, Гърция. Точният адрес може да се получи от уебсайта на студиото или чрез директен контакт с тях.

Всички услуги и удобства

Удобства на стаята
  • Хладилник
Отзив за хотела Yiannis Kalimarmaro Studio Athens Center
Вашият отзив
Задължително поле*
Благодарим Ви! Вашият отзив беше изпратен успешно и ще се появи на сайта след проверка.
Не намерихте отговора, който търсехте? Задайте своя въпрос
Задайте въпрос тук
Задължително поле*
Благодарим Ви! Вашият въпрос беше изпратен успешно

Изберете вашия език

Изберете вашата валута

Където е приложимо, цените ще бъдат конвертирани и показани в избраната от вас валута. Валутата, в която плащате, може да се различава в зависимост от вашата резервация и може също да се приложи такса за обслужване.