Турция, Гьойнюк

Отзиви за Sherwood Greenwood Resort

Kiziltepe Mevkii Гьойнюк, Турция Курорт
Среден
7 оферти от 153 BGN Виж сделката
Sherwood Greenwood Resort
Sherwood Greenwood Resort
Sherwood Greenwood Resort
Sherwood Greenwood Resort
Sherwood Greenwood Resort
Sherwood Greenwood Resort
Sherwood Greenwood Resort
Sherwood Greenwood Resort
Sherwood Greenwood Resort
Sherwood Greenwood Resort
Sherwood Greenwood Resort
Sherwood Greenwood Resort
Sherwood Greenwood Resort
Sherwood Greenwood Resort
Sherwood Greenwood Resort
Sherwood Greenwood Resort
Sherwood Greenwood Resort
Sherwood Greenwood Resort
Sherwood Greenwood Resort
Sherwood Greenwood Resort
Sherwood Greenwood Resort
Sherwood Greenwood Resort
Sherwood Greenwood Resort
Sherwood Greenwood Resort
Sherwood Greenwood Resort
Sherwood Greenwood Resort
Sherwood Greenwood Resort
Sherwood Greenwood Resort
Sherwood Greenwood Resort
Sherwood Greenwood Resort
Sherwood Greenwood Resort
Виж сделката —

Sherwood Greenwood Resort потвърдени отзиви на гости

Общо 40 прегледа

avatar

Грийнууд - достоен 4*, през миналата година откриха огромен аквапарк, много вкусна храна, сладолед и топчета както в пачки, така и на плажа. И на детето разбира се ще му е по-забавно там. Аз лично се нуждая от спокойствие, вече отивам в Фемели за трети път. Миналата година не успяхме да стигнем тук, отидохме в Грийнууд. Между другото, там храната е по-добра и по-вкусна.

avatar

Живяхме в бунгало в тип Стандарт 2+2. С двойно легло + двуетажно легло. Изцяло се побрахме добре. Стандартът и стандартът в бунгалото са на една и съща цена. Много ни хареса да живеем в бунгало! Тихо, живописно, с птички. И територията сякаш става по-голяма. Защото като живееш в основното крило или в Частен анекс няма как да ходиш навън и да се насладиш на тази красота. Много обичам и самият Гринвуд. ❤️Всичко е някак разумно, красиво, вкусно, душевно. И локацията е страхотна. Гьойнюк - любимото селище! Гледките са зашеметяващи! Планините са близо, въздухът с уникален аромат. Мечтаем да се върнем, децата също много искат. Този хотел определено има своя шарм!

avatar

Страхотен хотел 😍 бяхме там през юли 2023 година, почивахме със средношииблените деца, ще се върна отново ❤️💫 Плюсове: зелена територия и много местени места. За децата има зоопарк и водни пързалки, на място може да се хапне нещо, има лаундж зона. При басейната, където няма пързалки винаги можеш да намериш шезлонги, няма този ажиотаж да се бяга в 6:00 часа. Не бих казала, че територията е огромна, но няма събиране на хора, всеки ще намери място. Морето не е много далече, плажът не е голям, но винаги имаше място. На плажа има бар и дори сладолед 🍧. Сладоледът е в опаковка и в хотела. Анимацията беше добра, имаше достатъчно занимания. Минус - няма дискотека. Има танцувални вечеринки, но липсва дискотека. Много чужденци, което радва, тъй като всичко беше културно. Говоря на английски, за мен беше рай общуването с носители на езика. Номерите не мога да кажа, че са наситени, но в тях се мие и спи. Страхотно местоположение на хотела, гледка към планината 😍 това е нещо. Бях на много места в 5*, но този 4* ми хареса 💫❤️.

avatar
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo

Пребивавахме се в хотела от 1-ви до 8-ми август. Изборът падна на този хотел, вече бяхме били само в петзвездните. В общи линии, имаме много приятно впечатление от хотела. Храната беше добра, но нямаше детско меню. Алкохолът беше местен и аз се колебаех да пия. Много ми хареса обновената зона със скейтпарк и зеленина около нея, на главния басейн почти не бяхме. Подигащите се планини над басейна, ммм. Беше удобно, че имаше закусвалня до басейна, бургери и други закуски, моите деца не обичат да ходят на големи разстояния, затова компактността на територията беше плюс за нас. След обед морожено (Алгида). Имаше нещо като сладкарница също. Но аз не съм особено на сладолед, нищо специално няма да кажа. За нас беше голям плюс местоположението на хотела: близо имаше търговски центрове, аптеки, съседни хотели - Киликия, Кирман, Трансатлантик. За шопинг отивахме в Анталия с обществен транспорт (автобус Кемер - Анталия минава през Гейнюк КА07, той единственият в населеното място, автобусите с климатик, 55 лири на човек), стигахме до молове 5M Мигрос. То, което създава първо впечатление - фасадът на хотела, входната група, за някакъв повод беше наелезна😂, но после очите се привикват и не обръщаш внимание на тези липси) Имаше детски кът, но не отидохме, децата вече не намират такива места интересни. Вечер след шоуто аниматорите предлагаха посещение на нощни клубове (не се отиде). Забелязах, че за първи път в сравнение с туристите от Русия (или русоговорящите) беше по-малко, отколкото европейци. Англичани, немци, източна Европа. Никакъв негатив към руснаците. Като вариант приемам, че можем да дойдем отново тук, ако сме ограничени в бюджета, а искаме да се насладим на морето и на шопинга.

avatar
photo
photo
photo
photo
photo

Почивахме в този хотел от 06.09 до 16.09.2023 г. Всичко беше много добре, взехме ултра. Територията на хотела не е голяма, но и не малка, много зелен и удобен хотел, анимацията е добра всеки вечер. Храната е добра, рибата, истина, не е вкусна 😂 През вечерта пред основния ресторант се приготвят различни вкусотии😋 жената през деня до втория бар зад басейна готви много вкусни кроасани❤️, после това минава на плажа и там готви нещо като чебуреки с различни пълнежи - просто храна за богове 😂❤️ Плажът е на 3-5 минути пеша от хотела, в зависимост от темпото на ходене. С лежаци може да има проблеми, сбихме се там с работник от нашия хотел, който се изгуби някъде, когато дойдохме на плажа, вече го чакаха няколко семейства с деца, не знаеха къде да се настанят, той така и не донесе лежаци с матраци, чакахме, докато някой си отиде, това се случва през сезона. На плажа в бара също може да се хапне, да пиеш, всичко има. В хотела има басейни за деца, планини и т.н. Живеехме в четириетажна къща, асансьорът периодично не работеше🙈 Ако не споменаваме някои малки неща - много прилична четворка, разбира се, не стига за петица. Ние се забавлявахме по време на почивката си, затова такива житейски дребници ни не докосваха😁 На всички ви пожелавам прекрасна почивка❤️

avatar

Поставиха ни бързо. Стаята беше на 4-ти етаж в сграда Анекc. В принципа, както искахме, разширена. Просторна. Състоянието е удовлетворително. Всичко беше подредено и чисто. През цялото време не възникна никакви забележки. Почистването беше ежедневно. Гледката от балкона беше вълнуваща. Наистина ни хареса. Пристигнахме вече късно вечерта. Вечерята вече беше приключила. Добре, че имаше късна вечеря. Изборът в ресторанта не беше особено голям. Но бяхме много гладни и бяхме доволни от това. Площта на хотела не е много голяма. Но цялото разположение беше много удобно. Не трябваше да правим големи разстояния. Няколко минути във всяка посока: басейн, ресторант, аквапарк. До плажа на спокойно 5 минути от хотела. Пътят до стаята минаваше през бара. Прекрасно! Плажът беше прекрасен. Водата беше прозрачна. Нямаше проблеми с шезлонгите. Територията наистина беше малка, нямаше плажен волейбол, освен ако не играете до съседния. Бар и тоалетна налични. Напитките също. Няколко малки рибки ни дразнеха малко. В ресторанта винаги намирахме нещо за ядене. Въпреки че всичко беше доста монотоно. Но не бяхме дошли да ядем. Вечерният грил беше приготвен некачествено. Обслужването в ресторанта беше на ниво. Винаги имаше свободни места. Масите бяха незабавно почиствани и наредени. Персоналът беше учтив и винаги готов да помогне. Не излизахме гладни. Само едно нещо ни омрачи настроението, когато за рождения ден на дъщеря си трябваше да ги напомним за поздравлението, вече седейки на празничната трапеза и с вече наядени. Изправиха се, но не толкова бързо. Тортата беше зле). Понякога обядвахме в кафенето до аквапарка, много удобно. Там имаше и сладолед. Понякога не го поднасяха навреме, но ние приложихме принципа - ако намеря). Барът до басейна работеше почти постоянно. Там също имаше закуски. Вечерната анимация не ни заинтересува. Въпреки че се опитвахме :) от нея. В Турция вече за пети път, затова ни изглеждаше - еднотипна и скучна. Аквапаркът беше страхотен! Детето беше щастливо. Общото впечатление беше, че ни хареса! Хотелът беше чудесен и не искаше да си тръгваме. Искаше ни се да останем тук. Благодарение на персонала на хотела! Почивката беше незабравима.

avatar

Почивахме в хотел вдвам с мъжа ми от 24 септември до 4 октомври 223 г. Вече има много информация за хотела в предходните отзиви, няма да се повтарям. Ще опиша кратко своите усещания. При пристигането ни, бързо ни заселиха в стая в основната сграда на последния етаж (не поставиха парите в паспорта). Стаята е много малка, няма място да се разгърнеш, макар и с изглед към морето. Не планираха смяна на стаята, тъй като само за пренощувка не беше критично. НО, сутринта мъжа ми не можеше да се приближи до умивалника, за да се измие и подреже (той е много висок и широк на раменете), трябваше да прави всичко на изпъната ръка. Умивалникът е между стената и душ кабината, разстоянието е много тясно, само за миниатюрни хора. Същият ден, от рано сутринта до обяд, асансьорът не работеше, на рецепцията казаха, че такива неща се случват и се опитват да отстраним проблема. След няколко изкачвания на последния етаж и пак назад, решихме да поискаме да ни смени стаята. На рецепцията веднага отреагираха на нашата молба и ни дадоха друга стая на първия етаж, два пъти по-голяма от предходната (не поискаха пари). Почистването беше всеки ден, независимо от бакшишите (оставяхме няколко пъти). Територията на хотела е голяма, зелена, уборщиците и градинарите работят постоянно. Басейнът е голям, не дълбок, водата е удобна. Аниматорите са много позитивни и приятелски настроени. Ако не искате да участвате в събитията, никой няма да ви натъпче, всичко е много недъразчливо и по ваше желание. Плажът не е далече, място имаше за всички, влизахме в морето без специални обувки, беше ни удобно. Морето е топло, изгледът към планините е красив. Храната не беше изискана, но имаше разнообразие. Всичко, което изядохме, беше вкусно, всичко беше свежо. И барманите и сервитьорите се стараят много, не оставят без внимание нито една молба. За нас почивката беше на сто процента. Хотелът напълно заслужава всичките си 4 звезди.

avatar

Вървим за втори път в този хотел. Искам да изразя специална благодарност към професионалния мениджмънт и лично на мениджъра Айкул! Пристигнахме рано сутринта и ни настаниха веднага без закуска. Послушаха всички наши желания относно стаята, поискахме спокоен семеен номер. Ни настаниха както искахме в крайна сметка. И при напускането ни, по наше искане, безплатно удължиха на още няколко часа. Много сме изненадани от такива душевни отношения. Чудесна зелена градина, много места за почивка през горещия ден, красиви места за снимки. Храната е разнообразна: месо, пиле, риба, морски дарове - винаги всичко в изобилие. За вечеря почти винаги има национални ястия, зона за барбекю. Изядохме се. Детската анимация е както винаги, моите деца не са големи почитатели да седят в мини-клуба, посетиха го няколко пъти по-малката ми дъщеря и се върна с някаква гривна. От супер новостите - мини-аквапаркът. През 221 г. това не съществуваше и когато постигнахме, че главният басейн вече няма плъзгалки, първоначално се разочаровахме. Но после в задната част на хотела видяхме огромни страхотни плъзгалки за възрастни и зона с градина за деца. Всичко е ново, чисто, нас можехме да се забавляваме там. Плажът е от другата страна на улицата, ситни камъни. Не толкова остри, както в Кемер, може и без чехли. Удобното местоположение на хотела - автобусна спирка за Кемер на пътя (15 мин, 17 лири) и до Анталия (45 мин, 35 лири). Не трябва да се пресича никъде, да извършиш далечни пътувания. Мигрос на главния път, на 2 км пеша по търговската улица. Оттам можеш да стигнеш до древния град Фазелис без прекачвания. СПА се поднови, в момента там правят масаж балийски момичета. Не съжаляваме за инвестираните пари, наистина препоръчвам базовата програма в първите дни. Съотношението цена и качество на хотела напълно ни удовлетвори. Навсякъде цените са много високи и се стараехме да избираме оптималния вариант. 14 дни в Шеруд на четирима струваха колкото 7 дни в Улусой (в същото село) или в Акка. Разликата е, че тук не е необходимо да се пресекне улицата, а храната е по-разнообразна. Но нам беше страхотно и сред 4-те звезди това е много добър избор. Определено ще се върнем отново!

avatar

Прекарахме отпуск в хотела от 6.7.223 до 12.7.223 г., при пристигането ни стаята не беше готова, предложиха ни да изчакаме 15 минути, след което ни предложиха семейна стая (без допълнително заплащане). Храната ни удовлетвори напълно, за 4 звезди всичко беше отлично, винаги имаше пъпеш, дини, плодове, сладки, месо, пиле, пуйка, а разнообразието от салати беше впечатляващо, не можеш да останеш гладен. Обслужването в ресторанта и баровете беше бързо. До плажа имаше 5 минути пеша, винаги имаше свободни места (което ми хареса - никой не запазваше места, като слагаше кърпа предварително). В басейна почти не бяхме, тъй като идвахме да се отдадем на морето, което беше чудесно, чисто, спокойно и топло. Наистина ни хареса всичко.

avatar

Бяхме в хотела от 17.8.223 до 24.8.223 семейство (двама възрастни и децата на 7 и 16 години). При избора на хотела търсех такъв, в който децата да имат какво да правят, морето да е достатъчно близо и възможността да не се отравим с храна или да не хванем някакъв чернодробен вирус. В общи линии в хотела имаше много поляци, немци, англичани, беларуси, руснаци и украинци (съдейки само по говорословието и по децата, които разказваха за себе си на мини-дискотеките). 1. Настаняване. Резервирах настаняване в стая junior family (стая от 4 кв. м. с частична преграда по средата), веднага знаех, че ще бъде в корпус анекс (близо до сцената). Пристигнахме в хотела в 13:30, веднага получихме стаята, която се оказа на втори етаж, най-близо до сцената с изглед към басейна. Тъй като бях чела отзиви, веднага знаех, че ще има шум през вечерта, опитах да разбера от служителя, който ни отведе до стаята, как да получа стая на противоположната страна. Но получих отговор, че днес няма свободни стаи. Същата вечер се удивихме на гръмкостта на развлекателната програма (официално завършва в 23:00, но на практика, както вече писаха тук, някои пиепери и спячки понякога продължаваха да викаят още един час след края на програмата до басейна. Понеже нашето "родно" време беше +4 часа спрямо турското, искаше ни се много да спим, но сън не беше възможен). Следващите дни се свикнахме повече-малко, спяхме през деня след обяд, децата се изтощаваха и заспиваха на музиката, но не успяхме да се отпуснем през отпуска. Сутринта, когато излизахме от стаята за закуска, срещнах руско семейство, което живееше в стая на противоположната страна (изглед към пътя), попитах дали е по-тихо при тях или не? Отговориха, че може би малко по-тихо относно музиката, но през деня и през ноща автобусите преминават, +изпускат газове, което не радва. Почистването на стаята се осъществяваше, изхвърляха боклуците, носеха вода. Кърпите бяха сгъвани, леглата се правеха, нямахме оплаквания за ежедневната смяна на кърпи и спално бельо, не сме в шахта все пак. Климатикът работеше, но шумно. Не можеше да се регулира температурата, т.е. само 2 положения: включен или изключен. През нощта трябваше да го изключваме (шумът е около както в самолет), иначе пречеше на сън. Имаше комари (после, разходки, като завийме от територията на хотела надясно, видяхме някакъв канал, израснал със висока трева, така че теоретично има място за комарите да излязат). 2. Морето. Ходихме на морето сутрин от 8 до 13 часа и от 16 до 18 часа. Морето беше отлично, прозрачно и чисто, на 5 минути пеша. Плажът беше с пясък, до водата имаше пета от камъни на 2-3 метра. Мъжът и децата плуваха и се гмуркаха с очила, сутринта кърмеха рибките. Рибките имаше доста, ако стоиш без движение - гризат. Лежаците винаги бяха налични. Към 17 часа бичбой вече събираше матраците от бели лежаци, да лежиш твърдо без матраче, на зелените лежаци с мрежа - нормално. 3. Храната. Всичко ни хареса, на обяд и вечеря винаги имаше няколко вида месо, риба, зеленчуци, и всичко, което обикновено има в турските хотели. Нищо не свършваше, винаги носеха. От плодовете винаги имаше праскови, нектарини, сливи, круши, диня. Вечерта +джинджифил, понякога грозде. Два пъти беше малко твърда говеждата, в останалото нямаше оплаквания за храната. Кафето от автоматите беше добро, освен ако не свършваше млякото. Соковете - някакво нещо от концентрати, също от автоматите, така си. Алкохол не пием, не мога да кажа нищо за алкохола. 4. Аквапаркът - беше популярен сред много почиващи. Гърбите работеха от 13 до 12 и от 14 до 16. Гърбите за възрастни бяха страхотни - на плюшка за двама. Когато имаше много хора, понякога трябваше да почакаш плюшката, не беше критично. На другите гърби се усещаха ставите и задната част на горнището се загряваше. Но в последния ден децата вече караха на всички гърби, нищо не ги пречеше? 5. Територията. Всичко се измива, подстригва, полива постоянно, красиво и чисто. 6. Какво не хареса. Въпреки че администрацията навсякъде пише, че е недопустимо да се заемат лежаци с лични вещи, постоянно имаше заети лежаци, както на морето, така и до басейна. Не разбирам, на кого винаги не му стига място, че от сутринта трябва да заемат всичко навсякъде?! Интернетът е лош навсякъде, още можеше да се ползва сравнително до 1 час сутринта. А също и гръмката развлекателна програма вечерта, за която вече писах. Тези, които търсят тишина, обърнете внимание на това. НО! Младшият син постояно иска, без прекъсване, да дойдем тук само тази година и никъде другаде! Благодарение на персонала на хотела за всичко, вероятно ще дойдем отново, ако не ни изкачат цените до небесата.

avatar

Почивахме в хотел със семейството - 4 души (3 възрастни и 16-годишен тийнейджър). В Турция почивахме за 7-ми път, така че имаме с какво да сравним. За хотела: 1) Стая Имаме 2-стайни семеен апартамент. Както разбрахме, всички 2-стайни стаи се намират в основната сграда на 4-тия етаж (под покрива). В стаята има междустаенна врата, 2 балкона (понеже най-горния етаж, няма покрив над тях), 2 телевизора (около 5 руски канала, за децата няма на руски). Климатика е централна, има всяка стая, разположена над вратата, така че не духа по силно на леглото, което за нас е плюс. Работеше добре: не духаше като звяр, но и явно не беше духано. През деня я уменьшаваха, но към сутринта понякога ставаше дори студено. Можеше да се регулира или изключи всяка стая самостоятелно. Стаите са не нови, но в цялостта си уютни и подредени. Понеже стаята е под покрив, таванът е неравен, но дори и на най-ниско място можеш да стоиш изправен. В банята има вана, наполовина разделена със стъклен панел, така че когато се душуваш, цялата пода на банята е мокра. Всички семейни апартаменти гледат към басейн и сцената на този хотел или на съседния (Karmir). Нашето гледаше към нашия басейн. През деня звучи музика, но със затворени балкони почти не се чува, а със вечерните представления - вече какво става: ако е караоке, можеш да спиш, но ако е дискотека с басове, трябва да се потрудиш. Въпреки това в 23: винаги всичко става тихо. Най-вероятно в бунгалото е по-спокойно. 2) Анимация Анимацията е много деликатна. През деня има утрешна гимнастика, зумба, аквааеробика, плажна волейбол, игри в басейна и други. Има детска анимация. През вечерта има представления: на всеки два дни жива музика (не винаги добро изпълнение), 1 път беше караоке, 1 - дискотека, 5 - танцови програми (някои много професионални, други - любителски). Сцената не е особено удобна, няма амфитеатър, както обикновено, а има маси със столове, заради което половината от публиката дойде не да гледа представленията, а да пиене и пуши. Димят ти почти в лицето и се движат напред-назад с чаши. 3) Територия Територията на хотела не е много голяма, но вмества всичко: има аквапарк, спортни площадки, сцена, басейн, мини зоопарк, детски клуб, много зеленина. Басейнът е голям, но винаги има доста хора в него, и очевидно не го почистват особено, но затова хлорирането е обилно: водата е мътна, в нея плуват косми. Басейнът с пързалки е по-нов и по-чист. Самите пързалки са страхотни, за хотел с 4 звезди това е рядкост. Близо до басейните е почти невъзможно да намериш свободно шезлонг, така че поставихме вещите си на масите и столовете в близост. В хотела има СПА, няколко магазина, фотограф и фризьор (прави плетеници / временни татуси). 4) Храна Храната е много добра. Освен в основния ресторант, можете да обядвате в ресторанта край басейна (там няма много разнообразие, но е вкусно) или в бара на плажа (там не опитахме). В ресторанта всичко е вкусно, голямо разнообразие по всяко време. Постоянно сервират говеждо, пилешко, пуешко, риба, понякога агнешко. Често предлагат различни деликатеси като миди, калмари, креветки, тон, плодове на дракон, всяка вечер правят грил на открито. Няма големи опашки (единствено пред грила). От минусите: няма каша, неинтересен омлет (приготвят го не индивидуално за всеки, а просто го поръчват), безвкусни супи, не винаги свежи зеленчуци, не винаги узрели плодове. Вкусен чай в чашите, кафето и соковете само от автомати (кафето от кафемашина в лоби бара). В ресторанта бързо почистват масите, така че винаги можеш да намериш свободна. 5) Плаж До плажа трябва да се върви около 6 минути, но трябва да пресечете улицата. Улицата не е толкова празна, както в някои отзиви, има пешеходен път, но все пак трябва да сте внимателни. На плажа има тоалетни, раздевалки, винаги можете да намерите свободни шезлонги. Няма понтон, само понтон. Входът в морето е с каменист плаж, доста стръмен, но повечето хора минават без килими. Водата е чиста, видно е дъното. На плажа на съседния хотел Мираж открихме канал за изливане, към който се стичат птици, но от плажа на Грийнууд той е доста далеч. Плажът в принцип е чист, но ако копаеш в пясъка, можеш да намериш цигарски пушки или семена. Понякога има вълни, но има и пълно спокойствие. 6) Местоположение Близо до хотела има много сувенирни магазини, има аптеки. Недалече, в хотел Кристал, има Outlet център (най-големият аутлет в Кемер), там можете да купите и дрехи, и сувенири, и вино, и шампоани с чехли, приемат карта МИР. До центъра на Кемер се стига за около 15 минути с автобус, спирка има срещу хотел Куийнс Парк. 7) Сервиз Целият персонал е учтив, но не всички говорят на руски (при регистрацията на рецепцията на първата седмица трябваше да обясняваме на английски, уборщиците също не разбират руски). Сейфът ни беше счупен, ние ниго бързо го замениха с друг; поискахме матрак - той беше веднага донесен и поставен. Wi-Fi е безплатен, в лобито има сигнал, но в стаите е слаб. Почистваха всеки ден. Единствено, искам да отбележа СПА и магазина на кожи в територията на хотела: техните представители ви досаждат през цялата първа седмица отпуск, обикалят цялата територия, питат защо не искате да посетите техните СПА / магазин (тези двама говорят отлично на руски). В общи линии, хотела ни остави добро впечатление, починахме добре, никой от нас 4-ма не се разболя. Мисля, че хотелът е по-подходящ за семейства с деца, отколкото за младежи.

avatar

Хотела съм хотела да избера хотел, преди всичко за удобство на пребиваването на детето си (8-годишно). Беше важно: 1. Водните пързалки (работят от 1 до 12 и от 14 до 16) - детето излизаше оттам с труд. Кстати, има пързалки и за по-големите деца и възрастни до детските. Също така има бар и закусвалня. Басейнът е до ресторанта. Към възрастния има детска част (оградена с решетка). 2. Чиста вода в морето и добър вход (затова избрахме каменния плаж) - входът е постепенен и дълъг, което е идеално за тези, които не умеят да плуват (а това сме ние - дъщеря ми и аз). 3. Недалеч от морето - на около 2 метра, лесно се стига по асфалт. Има пешеходно представление, страхувах се, че ще има много коли. Фактически почти не беше, така че пресичахме свободно. 4. Вкусна и разнообразна храна - налагах на задушени зеленчуци, сирена и маслини. Риба, говеждо месо, пиле, пуйка и изделия от филе винаги са налични... Също и избора на десерти. Прасковите и нектарините са неузрели - след няколко дни къмстаха в стаята. Вечерта арбуз и диня. Храна имаше за всички, такива ястия като пълнени чушки (кабачета), долма, кюфтета приличат на нашите само по изглед. Приготвени са по свой начин. Забави местен "Оливие" - зеленчуците са нарязани на размер с половин спичечна кутия. Но и аз го ядох, супер. Очакваните са кратки и бързи. Винаги имаше места. Съдовете бяха чисти. 5. Детска анимация - всеки ден има концерт от 2 до 3 часа заедно с децата, мини зоопарк с кролици и пилета, също има 2 пързалки с люлки на територията и игрище (не отидохме там). Самата територия е поддържана, много зеленина и цветя, персоналът е мил, разбира руски. 6. Рецепцията също е отзивчива и говори руски (това за мен беше важно при избора на хотел). Номерът е добър (но аз не съм от тези, които с лупа разглеждат всеки ъгъл), нищо изразително не бърза в очите. Бунгалото ни беше на 1 етаж до детските пързалки. Което се оказа много удобно. 7. Почистването е редовно. Шампоаните, гелето, сапуна се добавят. Wi-Fi е безплатен, хванахме на плажа. Сейфът е платен 2 долара на ден. Не го използвахме. Плажните кърпи се издават в хамама (безплатно). На телевизора има няколко руски канала - но не ги гледахме много. Кондиционерът е централен. Душ кабината е направена така, че не можеш да намокриш пода. Просто вървяхме в стаята с чехли. Или трябва да сложиш една кърпа на пода. 8. Ако трябва да отидете до Анталия в ТЦ Мигрос 5М (което също беше целта на моето посещение), преминавате през пешеходен път и чакате долмуш 7 (това е местна маршрутка, трябва да помахнете). При влизането казвате на шофьора "Мигрос". Превозът е 4 лири, по пътя отнема 45 минути. За връщане този същия номер на долмуша (трябва да преминете по горния път на спирката. При влизане казвате на шофьора името на хотела и района (Гейнюк-Гринууд). В Мигрос цените са в лири. Разменялня на 3-тия етаж. Също така има кафенета на 3-тия. Ако искате да отидете до Кемер от Гринууд (отидохме до Вайкики), излизате от хотела и на пешеходния път чакате същия 7-маршрут и казвате "Вайкики". Пътуването отнема 15 минути. Спирката е до мечето, трябва да минете около 1 метър назад. Ще видите голям Вайкики. За връщане на спирката от страната на Вайкики (да, разбрахте, на същия долмуш 7). Аз, като цяло, планирах връщане на данъка при покупка (такс фри) - не толкова много, колкото исках... Но нещо. Наляво от хотела след кратко разстояние ще намерите търговските редици. И до хотел Атлантик (това е кораба) има 2 аптеки и също така магазинчета. Почивката много ми хареса, хотелът по-скоро не е за завеси (въпреки че има дискотека някъде там), а за спокоен семеен отдих с деца. Много ми хареса, дъщеря ми също каза, че иска да се върнем точно в Гринууд следващия път. Ако имате въпроси, пишете в инста oliaka.

avatar

Бяхме в хотела с приятели от средата на октомври до затварянето на хотела за зимата. Хотелът е прекрасен. Струва си парите. Трябва да разберете, че това са 4 звезди и не трябва да сравнявате услугите с хотели с 5*. През май посетихме Амаре (има отзив на моята страница) - това е напълно различно ниво. Първоначално взехме стандартна стая, но когато се настанихме, осъзнахме, че не искаме да живеем в тази стая, защото тя гледаше към басейна и беше над ресторанта. И стандартните стаи са малко по-малки от стаите в бунгалата. И помолихме на рецепцията да ни смени стаята, показаха ни друга, също в основната сграда. Не ни хареса. Видимо с капризите си досаждаме на персонала и тогава ни предложиха бунгало, където преместихме на третия ден. В бунгалото е по-прохладно от стаите (като се има предвид, че климатиците в хотела работят на интервали - обща система за климатизация). Казаха, че посетителите през лятото страдат от горещината в хотела. Сапуни и шампоани има достатъчно в стаята. Има хладилник, но вода не я донасяха, ние си вземахме (на територията има няколко хладилника с вода). Нямаше кана за чай, поискахме - донесоха ни. Почистването е така си, тъй като към края на сезона част от персонала беше напуснал, а останалите служители не успяваха да почистват внимателно. Но - винаги правеха всичко, ако поискаш отделно. Дори ни сменяха спалното бельо на всеки два дни. Храната в хотела е на ниво. По разнообразие не е УАУ!, но има всичко, не огладняхме и дори малко се обърнахме))). Най-важното е, че храната в хотела се готви много вкусно, с душа. Иска се да кажем огромно благодаря на най-милата жена-готвачка, която ни пекла палачинки и правеше омлети сутринта, а през деня правеше вкусни гелеме и кроасани. Толкова доброта и позитивност от нея. Всяка вечер имаше грил - риба, месо, кюфтета. Имаше и много плодове, но за някаква причина липсваха дини, дори странно. До плажа трябва да се ходи около 5 минути. Плажът е хубав, шезлонгите бяха достатъчни за всички. На плажа има бар с напитки, от 12 до 14 часа готвят леко хапване (гриловано месо или кюфтета, пържени картофи, салати, плодове). Морето е идеално, до края на октомври беше +26 градуса. С пазаруването този път, разбира се, не се получи както искахме. Цените нараснаха многократно, дори в сравнение с пролетта. За лекарствата отидохме до Кемер, успяхме да посетим Анталия, разходихме се из центъра на стария град. Ако трябва да направя сборка, останахме доволни от почивката. Хотелът е добър, без излишества, пафос и пр. Искам да благодаря на целия персонал: рецепция, готвачи, стафетки - благодаря за чудесната почивка! Когато има възможност, определено ще дойда отново.

avatar

Хотел на втория ред, до плажа не е много далече. Плажът е с каменист плаж, но морето е чисто, меко. Прекрасен басейн и пързалки за деца. Това е всичко! Плюсовете свършиха. Бяхме посрещнати от агресивно настроен рецепционист или швейцар. Хванал нашите куфари, той побяга из цялата територия на хотела и стигна до третия етаж на сградата - без асансьор! Стълбите са високи и мокри. Домакинката със змията промиваше грязта от горния етаж на първия, плевейки на всички. При молбата да сменим стаята, защото майка ми на 68 години не може да се изкачва по стълбите по веднъж на ден, ни казаха, че хотелът е пълен. След ден от тези измами същият грубиян ни показва стая с 3 легла за четирима. И така, ни се наложи да спим на двуетажно легло в стая на 3-тия етаж. Но да спим е голяма преувеличение! Да спиш на този матрак е невъзможно! Като на дървена дъска. Почистването на стаята се състои в смяна на кърпите и правене на леглото без смяна на спалното бельо. Обещаната вода в стаята така и не се появи. Кондиционерът почти го няма!! И това при 35 градуса. Шуми, скърца, но в общи линии не охлажда. Но най-неприятното е Wi-Fi!! И то е почти несъществуващ. Първо се свързва, след това изчезва. Не хваща в стаята и постоянно моли за връзка. От съседните хотели интернетът се лови по-добре! Вечерта холът е запълнен, защото само там има интернет и прохлада. Кухнята не е особено разнообразна, но приемлива. Много плодове. Барът е минимален, напитките се разреждат от началото на седмицата до края. В общи линии, ако искате просто да изхвърлите парите си, купете лотарийен билет, но не ходете в този хотел!

avatar

Бяхме в хотела през септември 223 година, двама възрастни и дете на 4 години. Пристигнахме късно, стигнахме в хотела около 23:. Ни разположиха бързо. При резервацията посочихме престоя в бунгало, там и ни настаниха. Искам да кажа, че стаите действително се нуждаят от ремонт, но не всичко е толкова критично, както се пише в другите отзиви. Стаите бяха в 3 корпус (най-близо до сцената, на около 5 метра), на първия етаж (се оказа много удобно - липсата на стълби и възможността да влезете у дома през балкона))). Най-спокойни вечерната музика на корпуси - 4, 5, 6. Но на нашето дете абсолютно не му пречеше вечерната дискотека. Територията е много зелена и поддържана, тревата беше подстригана, листата се събираха. Всичко беше чисто и наредено, кофички за боклуци на всеки крачка. И гледката към планината - това е отделно удоволствие)) Много ми хареса разделението между детската и възрастовата зона. Аквапаркът се намира зад бунгалата, там са и детския клуб, детската площадка и мини зоопарка. Там също има бар, където може да хапнете нещо. Като цяло, персоналът беше много доброжелателен, не виждам грубост от техните страни. Много настъпчивият господин от СПА, постоянно предлагаше масажи за 45$, в крайна сметка се обиди на нас))) За плажа няма да пиша много, тъй като вече е достатъчно описано в предходните отзиви. Намерихме място винаги за трима души. Избегнахме коралите, но с тях ще бъде по-удобно да влезнете в морето, + рибките обичат да вкусят, ако стоите на място. За тези, които пътуват с деца, горещо препоръчвам посещение на Дино-парка. Намира се на 1.5 км от хотела, но не е удобно да се ходи самостоятелно. Мястото е чудесно, като че ли си в джунглите, сред ричащи динозаври. Там също има (включено в цената) зоопарка, и зона за почивка с басейни (така че вземете костюми за къпане), разкопки на динозаври и оранжерия (зона за снимки). За 2 часа там - дадохме 75$ за тримата от нас (тура беше от нашия водач). В Турция вече почивах не за първи път. И видях различни хотели. С удоволствие бих се върнала в Гринвуд отново!!! И най-важното, с какво настроение заминаш. Ако смисълът е да намериш недостатъци, тогава дори в най-добрия хотел ще ти е зле. Ние дойдохме да се отдадем на почивка и получихме огромно удоволствие, въпреки някои леки недостатъци в стаята.

avatar

Почивах със семейството на сина. Снахата летеше със самолет, а синът и внучката (4 години) летяха по морето за първи път. Много се притеснявах за тях. Но всичко премина добре. Излитанията там и обратно бяха без забавяния. В самолета не сервираха храна и не предлагаха вода. Всичко беше платено. Но аз се снабдих с храна и вода. Така че полетите не предизвикаха притеснения. Покацвахме в Анталия в 8 сутринта. Към хотела пътувахме 1 час. Закусихме. Населихме се в стаята около 12 часа. Не трябваше да чакаме до 14 часа. Стаята ни беше семейна. Две стаи. Една баня с душ. 3 големи и 3 малки кърпи за 4-ма души. Въпреки че трябва да има поне четири (за тяло, лице, ръце и глава) в категория от 4-5 звезди на човек. 3 шампоана, 3 душ гела, 3 крема за тяло. Нямаше кондиционер за косата изобщо. Имахме само една кутия с 2 памучни тампони, 2 памучни плочи, душ капачка. Видимо детето ни не му стигаше нищо. Той не се мие. Въпреки че цената за него беше малко по-ниска от тази за възрастния. Но това са дребни неудобства. Кърпите за детето ни, разбира се, ни ги донесоха, след нашето искане. В края на почивката спря да ни се налага да поискаме. Но като цяло всичко беше добре. Стайте са просторни, гардеробите са просторни. Телевизор и балкон във всяка стая. Нашите балкони излизаха към съседен хотел. До 23 часа беше шумно, но после настана тишина. Почистването беше ежедневно. Относно климатиците вече писаха. Така е. Не можеш да ги регулираш, но когато отвориш балкона, те се изключваха. Бяхме на 4-ти етаж и балкона нямаше навес. По време на дъжд всичко, което беше на балкона, се намокря. Имахме дъждове 4 дни един след друг, но добре, че след обяд. Територията на хотела беше доста голяма, чиста, с много зеленина и цветя. Красиво и уютно. Огромен басейн. Дълбочината беше стабилна - 14 см. Зад него имаше детски воден център. Освен този, беше наличен и възрастен и детски аквапарк в другата посока. Храната беше чудесна, разнообразна и винаги можехме да закусим нещо. Беше достатъчно и дори повече от това. Искам да споделя за плажа. Не беше на много далече. Добре беше, че не трябваше да минаваме изпод прозорците на магазините и търговците. Изглежда като пусто пространство към плажа. Но трябваше да пресичаме пътя. Машините бяха рядкост. Винаги имаше места на плажа, въпреки че кърпите седяха самотни върху шезлонгите. Имаше една стара двойка, немци, нали. Те не се колебаеха. Подхождаха и изключваха кърпи там, където им харесваше. В зоната на шезлонгите имаше пясък, но входът към морето беше груб. Прочетох отзиви, в които пише, че можеше да влезеш без специални обувки. И безполезно повярвах. За нас всички, освен сина, трябваше да купуваме обувки, тъй като не можеше да влезеш в морето. Беше пълен с камъни и големи валуни. Синът ни някак се справи. В морето дълбочината стана голяма буквално на 4-5 метра. Обаче не беше критично. Има място за децата да се къпят. Имаше неприятен случай. У нас се зачепи сифона в умивалника. Водата ставаше много бавно или изобщо не се стичаше. Отивам на рецепцията около 12 часа. Там беше на мъж на по-възрастна възраст и младо момиче. Не разбираха руски. И двамата!? С помощта на Яндекс преводач (между другото, Wi-Fi беше безплатен, хващаше добре, дори на плажа), обясних проблема. Разбраха. Записаха в журнала. Казаха да чакаме. Изчаках до 1 след обед. Тишина. Отидох отново на рецепцията - младо момче, говорещо на руски. Прекрасно. След 15 минути дойде техникът и бързо оправи всичко. Анимацията работеше в хотела. На плажа никой не дойде. Много исках аква-аеробика в морето. Но, за съжаление. Разбира се, момчета работеха добре, забавляваха днем край басейна. Синът предложи на аниматорите катерене под лакти. Но за някаква причина те не го одобриха. И в други хотели не видях този вид спорт. А защо не? Вечерта имаше детска анимация, а в 21.3 имаше концерти. Артисти изпълняваха. Главно танци. Много ми хареса. В хотела имаше немци, поляци, казахи, руснаци, украинци, турци, араби. Чувах френски език, английски. Към руснаците в хотела отнасяха се също, както към другите гости. Пред мен не виждах сблъсъци и дискриминация между отпочиващите. Всичко беше спокойно и тихо. Не усетихме земетресения. Общо взето всичко ми хареса. Добра почивка. Хубаво време, въпреки дъждовете. Излитане за дома в 22 часа. Бяхме на морето до 11 часа сутринта. След това освободихме стаята и отидохме към басейна. Още малко си поизлежахме преди дъжда. Извикаха ни от хотела в 17.3. Излязохме за разходка в магазина. И вече сме у дома. Препоръчвам хотела. Може би нещо пропуснах. Ако имате въпроси, пишете. Ще отговоря на всички. Приятен отдих на всички и успешно избиране на хотел по душа!

avatar

Почивахме със сина в хотела през юни 222 година, върнахме се през юни 223 година. Ваучера беше закупен преди информацията за аквапарка, така че това стана страхотен изненада! Аквапарка е страхотен, всичко е ново, и успяха да го направят за само 5 месеца! Хотелът ни толкова харесва, че признавам, че ще дойдем пак. Храната е много добра за 4*. Интернетът тази година на територията е отличен, на плажа е по-слаб. Територията е прекрасна, зелена. Стаите бяха съвсем нови, но душевата беше лошо организирана - винаги беше кално на пода. Персоналът - всички толкова мили и учтиви - сервитьори, бармани, рецепция, спасители, и тук жлъч - на рецепцията работи само една момиче, останалите са мъже. И това момиче разваля всичко, тя се отнася неуважително към гостите, ако гостят зле владее английски, може просто да се обърне и да си отиде, или да върти очи, виждах това повече от веднъж. Неприятно поведение! Добре е, че сега има отделен аквапарк, отделен голям басейн и отделен плаж - хората се разсейват и навсякъде не е тесно, навсякъде има свободни шезлонги. Искам да отбележа, че спасителите на пързалките добре контролират безопасното приключване от пързалките, не оставят хората да слизат преди да е заминал предишният човек. Искам да подчертая колко чистота има навсякъде, на това се обърна голямо внимание. И на плажа и на територията постоянно метат и чистят. За мен главният и единствен минус на хотела, с който няма какво да направиш, е шумно през вечерта. Ние се лягаме в 21-22 часа, не ходим на шоута и дискотеките и ставаме рано. И до 23 часа музиката грохоти. Спасява само голямото умора - изключваш се под който и да било шум. Но и климатикът не е удобен, писаха за това, зле се регулира.

avatar

Всички похваляват хотела, но в анотацията към него основно трябва да бъде: За тези, които обичат шума и сума! Основният корпус, безкрайният шум от изтеглението на ресторанта и централното климатизиране. Не можете да регулирате климатикът сами. Дори при затворена балконна врата има постоянен шум и бърборене от улицата и шум от централния климатик. Няма тишина за наслаждаване на морския въздух и звуците на природата, само сум. Поради тази причина ще се опитвате да спите през нощта с климатика, но не можете да проветрите стаята, шумът от изтеглението, толкова настойчив и неуспокояващ, имате усещането, че отдихате на индустриален обект, където работата никога не спира или край самолет с включени двигатели, които не се изключват. Но най-важното е шоу програмата, искате ли да се отпуснете? Не, гласната жива музика с вой на туристи ще продължи до 23 часа и още един час ще се разхождат. Това засяга ВСИЧКИ стаи, гледащи към басейна и сцената съответно. Другата страна е басейна и зоната на анимацията на друг хотел. Може би е по-спокойно в бунгалото, но само през нощта. Няма тишина, няма звуци на природата, неможете да си отпочинете в никоя стая в хотела. Затварянето на балконската врата за шум не помага, те се надпреварват и танцуват върху главата ти. Самите стаи: стари, пълни с трещини, плесен. Опитали са се да направят ремонт козметично, но нещо починки, събрани от това, което имат. Там един парче обивка, там друго. Над главата на леглото няма нищо, само мръсотия и плесен! Стаите са малки. Стандарт - Двойно легло е 1.4 и до него има още едно, защо? Ако сме двама? Леглата всичко е в петна. Вместо одеяло имате камбана и без чаршаф. Най-добрите стаи съответно винаги с турски оспиталитет си. На европейците. Рускоговорящите са на заден план. Храна - не трябва да се похвали, няма да останете гладни, това е тяхната задължителност - 4 звезди. Има ясни стандарти. Но и те не се спазват. Интернетът, мобилния е по-бърз. Купете турски карти, но не в летището. Морето - Кемер вече не е същият. Край брега плува боклук, усещането, че някъде изтича канализация. В този хотел разрушеният ваканция - гарантирана. Детските плувнички няма да заблудят целия негатив от всичко около тях.

avatar

Бяхме в този хотел втори път от 29.5.23 до 11.6.23 (първи път през 2018 година). Отначало разбрахме къде отиваме, искахме да избегнем сюрпризите на неизвестни хотели. Отпочинахме на четирима, семейство с дете и баба. Всичко по ред: 1. Регистрация. Пристигнахме след 21 часа, стаите вече бяха готови, взехме един номер за трима, бабата живееше отделно. Единият номер не ни хареса и ни го смениха на следващия ден без доплащане, благодаря за това. В края на май местата в хотела бяха заети на около 4 процента, мисля, че това също допринесе за бързото разрешаване на въпроса. 2. Стаи. Тук трябва първо да решите какво искате, защото в този хотел има голямо разнообразие - има стаи с изглед към басейна/анимацията и планината (но там е шумен през целия ден до 23 часа :)), има с изглед към планината и други хотели Кармир (по-малко се чува от Кармир), има стаи в анекс корпуса срещу основния (1. с изглед към басейна и планината (по-шумени, защото до сцената на анимацията), 2. с изглед към планината и пътя (там всички предимства на движещия се транспорт, пътя не е магистрала, но пак), има самостоятелни триетажни бунгала (различни изгледи - дървета, планини, пълзящи горки на аквапарка, детска площадка, контактен зоопарк), според думите на почиващите в бунгалата е малко влажно, защото много стаи са в сянка, но затова тишината е идеална. Хотелът не е нов, нито стаите са, затова бъдете готови за гледка на ремонтирани мебели, врати, санитария и прочее. В стаите има климатик с централизиран контрол, може да го включите или изключите (регулирането на температурата и силата на въздушното поточване не зависи от вас :)), при това ако навън не е горещо, могат изобщо да не включат централизирано климатика и той няма да работи у вас, дори ако го включите :)). Всяка път автоматично ни забавляваше огледалото в стаята - когато гледаш в него стоейки, виждаш само корема си, главата не се вижда :)). В стаята има сейф, LCD телевизор, сешоар, шампоан/гел/сапун/балсам/лосион/козметични шапки/памучни тампони и пипети (достойно разнообразие). 3. Анимация. Достойен екип тази година както за възрастни, така и за деца, включително детски клуб. Винаги се виждат момчетата, провеждат всички дейности съгласно афиша, винаги канят всички на събития дори ако си отказал предния ден, при това с усмивка и не натрапчиво. Може да играеш дартс, водна поло, бочу, тенис на маса. Зумба и степаеробика се сменят всеки ден. Няма волейбол на плажа, може да се присъедините към играещите от Кармир или Фейм на плажа. Аниматорите активно общуват през целия ден с гостите на хотела и вечерта поканват всички да танцуват под жива музика на вечерното шоу или под музиката на диджея, като сами танцуват с гостите всеки ден. На плажа няма анимация. За децата, освен детския клуб, има мини диско - всичко е стандартно, децата се забавляват :). Искам да изкажа отделната си благодарност към аниматора Енес (комуникативен, създава позитивно настроение на всички, провежда множество събития) и началника на екипа на аниматорите (професионалист в своята работа). 4. Обслужване. Не се срамете да давате чаеви, дори малки, това ще освежи вашата почивка, ще повиши настроението на вас и обслужващия персонал, ще подобри качеството на услугата ;). Барманите в бара наливаха вкусни коктейли с усмивка и желание да си поговорят, а сервитьорите навреме разчистват масите. Ако искате повече внимание за вас, отделете малко повече от вниманието си към персонала. 5. Почистване. Стаята се почиства всеки ден (пране на пода, смяна на кърпите, добавяне на вода/шампоани, красиво постлан леглото). 6. Храна. Тя е стандартна, като при повечето хотели с 4 звезди. Готвят вкусно, имат какво да избирате, менюто се повтаря, готвят на грил на открито (опашката пред грила през юни при настаняването в хотела е почти 1% от хора 1-15 стабилно в началото на вечерята)). Винаги има риба, месо, пиле в различни вариации. Плодовете - пъпеш, дини, ябълки, праскови, круши, портокали, грейпфрут. Храната и разнообразието са достойни, но не се виждат изискани ястия. 7. Плаж и море. Плажът е голям, има достатъчно шезлонги. Пред нас добавиха няколко слънчеви чадъра и много шезлонги с матраци. Имагаги без матраци, те също са удобни. Всичко е чисто, пясъкът се почиства постоянно. Влизането в морето е на мелка/крупна кроква без камъни и плочи (в коралите е по-удобно). На около пет метра е дълбоко, влизането не е постъпателно. Най-вълнуващото е гледката към планината, когато се къпете - неповторими емоции! Има плажен бар (от 9 до 18 часа, бира, лимонади, айран, сладолед, чай, кафе, на обяд можеш да закусиш тук). 8. Аквапарк - имаше много малко информация за него, мислехме, че все още е концепция, но на практика вече всичко е готово! Това ни зарадва, защото през 2018 година имаше само 2 обикновени горски за възрастни и няколко детски. Сега има мини аквапарк за деца и 5 добри горки за възрастни! Страхотна трансформация! Рядом с горките има закусвалня с всички вкусотии. За тези, които дочетоха))))) В обобщение - здрава, проста четворка, без излишна пафосност. Емоциите след почивката са положителни.

avatar

Прекарах в хотела от 24 септември до 3 октомври 222 година, стая 331. Хотелът е сравнително добър за парите си, територията е малка, храната не е изискана, но няма да останете гладни. Пиша рецензия само заради недобросъвестното поведение на персонала. Имаше закъснелият ми полет и след като напуснах стаята, оставих чантата и дрехите си в стаята за съхранение. В крайна сметка, забравих якето и пуловера. Прибратки вкъщи, незабавно се обадих в хотела за забравените вещи, където ми потвърдиха, че вещите са намерени и са ги сложили на съхранение. Написах пет писма на имейл и също така писах едновременно чрез WhatsApp и Instagram, където молех да не преместват моите вещи и че ще ги взема през май 223 година. Но... за съжаление, не получих отговор на нито едно писмо, персоналът просто ме пренебрегна. През май 223 година отседнах в хотел Queen's Park le Jardin, обадих се в рецепцията на Шерууд, където ми казаха, че вещите няма. Знам, че вещите трябва да се съхраняват 6 месеца, но аз поисках да ги оставят, за да ги взема. Съдейки по факта, че не ми отговориха на нито едно писмо, предполагам, че вещите ми са взети на втория ден след отпътуването ми. Пиша тази ситуация тук само защото никой не иска да се свързва през имейл. Очаквам коментар от мениджмънта на хотела относно тази ситуация.

avatar

Отзивът бих искал да започна с благодарност към управлението и всички служители на хотела за нашия чудесен престой, за техните любезност и отзивчивост. Персоналът е много учтив, старателен и приятелски настроен. На рецепцията всички въпроси бяха решавани мигновено. Всички положителни отзиви за хотела са реалност. Зелена, поддържана територия. Приятно е да седнете на беседката през вечерта. Интернет е наличен навсякъде, дори на плажа. Стаята се почиства всеки ден, смяна на кърпи също ежедневно. Санитарните принадлежности се попълват постоянно. Храната е на ниво 5+. Голям избор от месни ястия, всеки ден риба, много зеленчуци и плодове. Кормят цял ден и навсякъде. От думата "съвсем" отслабване определено не е възможно. Отделно благодаря на главния готвач за вкусната и разнообразна храна. До морето отивате за 5-7 минути. Плажът е от другата страна на улицата, собствено кафе, бар, лепешки, бургери, пържени картофки, плодове и зеленчуци, напитки. Влизането в морето е постепенно, не са нужни корали. Морето е чисто и прозрачно. Анимацията е на високо ниво, имаше поканени артисти, дискотек до 23 часа. Препоръчвам хотела за семеен отдих. С удоволствие бих се върнал в хотел SHERWOO GREENWOO!

avatar

Почивахме с дете на 3 години през юли 222 година. При заселването трябваше да изчакаме почти 2 часа. На рецепцията предложиха да ни заселят по-бързо с допълнително заплащане, но ние отказахме. Точно беше време за обяд и ние си хапнахме без проблем. Стаята беше в прилагащата сграда. От балкона се виждаха планините и малко море. Мебелите не бяха нови. Детето имаше отделно легло, ние двойно, и в стаята имаше разтегателен диван, ако беше нужно. Имаше достатъчно места за спане. Климатикът работеше добре, стаята се почистваше ежедневно, добре. Територията на хотела беше малка, но можеше да се разходиш. Има голям басейн с пързалки (работят по график) и детски. Край детския басейн имаше анимация за деца, детска площадка (износена, но можеш да се люлкаеш, да се плъзнеш), мини зоопарк с заекове, гълъби, кокошки. При големия басейн имаше шезлонги, повечето бяха заети, но можеше да намериш един-два свободни. Водата беше топла. На плажа имаше достатъчно шезлонги, но бяха подредени много тесно. Матраците се маха от шезлонгите през нощта и сутринта отново ги поставят. Плажът беше с бръчки, по-удобно беше с обувки. Влизането беше постепенно, морето беше удобно, чисто. От морето се виждаха планините. На плажа имаше и бар, от където можеш да вземеш вода, кафе, айрян, сладки напитки, бира. Също така можеш да обядваш, имаше фри картофи, макарони, можеше да си направиш бургер, салата. Там пекоха и пити, трябваше да изчакаш малко, имаше много желаещи, но питите бяха вкусни, избираше се пълнеж. От хотела до плажа се ходеше по-малко от 1 минута. Закуските и обедите бяха еднообразни, но никога не останахме гладни. За вечеря добавяха още грил, където вече имаше разнообразие. Някои ястия бяха добри, други не, според нашия вкус. На територията на хотела имаше два бара, от където можеш да вземеш безалкохолни и алкохолни напитки (включително коктейли), на детето му правеха млечен коктейл. Недалече от хотела имаше хотел във формата на кораб, където имаше улица с магазини, аптеки, както и молове. Също така наблизо имаше динопарк, можеше да се разходиш, но ние отидохме с такси. (Такситата стояха точно до хотела). От хотела спират и автобуси, с които можеш да стигнеш до големи молове. През вечерите имаше детска дискотека, след това различни изпълнения. Веднъж диджей гостува. Също така поканваха хората в клубове с трансфери. Стаята ни ни удължиха с 2 часа без допълнително заплащане преди заминаването. Опитът ни с рецепцията беше двусмислен. Хотелът ни хареса в цялост. Не бяхме въодушевени, но го избрахме и очакванията ни се оправдаха.

avatar

Винаги чета отзиви за хотела, но пиша отзив за първи път. Преляхме с мъжа ми на 29.9.22 вечерта, стигнахме само за нощен ужас (след 23 часа). Настаняването ни беше в основната сграда на 4-ти етаж с частична гледка към морето и басейна на хотела, където се намира арената с анимация. Музиката беше доста шумна дори след полунощ. Сутринта потичахме да се преместим. Настаняването ни беше в бунгало номер 326. Стаите са добри с едно двойно и едно полуторно легло. Санитарното обзавеждане е добро. Всички бунгала са сред зеленината. Музиката вече почти не се чуваше. Единственото, което прочетох преди в отзивите за мини зоопарка: в една клетка кокошки и 2 петела, в друга полуглупав петел, който с гръмко и неприятно къдкуване будеше то в 3 часа на нощ, то в 4, а от 4 или 5 часа кукорекаше на всеки 1-5 минути. Мъжът и някои съседи не реагираха на него. А аз така и не се свикнах. Зарязвах балкона, включвах климатика и спах с тапи. Не винаги помагаше. Просих на рецепцията служителите и директора да го заглушават през нощта. Предложиха само да се преместим. Но разбрах, че ако в този хотел има спокойни стаи, те са много малко. Затова отказахме. Още в клетките има зайци и гълъби. Всичко останало беше просто чудесно. Храната беше страхотна: основният ресторант предлагаше закуска от 7 до 1 часа, обяд от 12 до 3 часа до 14 часа, вечеря от 19 до 22 часа. За закуска на открито омлет, яйца на очи и палачинки с Нутела, в сградата имаше много голям избор за всеки вкус. За вечеря на открито на грил риба, месо и зеленчуци, вътре също много разнообразие от ястия. Всичко беше много вкусно и разнообразно, заведохме си излишни килограми. 2 бара край басейна и на плажа, където можеше да се яде и пие. В баровете имаше вкусен айран, сладолед от 14 до 16 часа. На плажа от 11 часа приготвяха вкусни гезлеме с 4 различни пълнежи. Ниство добре храни от сутрин до вечер. Срещу комарите ни помогна фумигатора, верижката за сешоар също, защото на балкона имаше само окачалка от четири щеки в стената. До плажа на около 5 минути, съвсем неутежняващо. Шезлонгите и матраките бяха добри. Горе имаше големи покривала, на крайбрежието шезлонгите нямаха покривала. Да, почехме рано, винаги на едните и същи шезлонги. Кърпите ни ги даваха в СПА в 9 сутринта, ние ги сменяхме не сутрин, а вечерта, когато се връщахме от морето (до 18 часа). Температурата на въздуха беше от 3 до 33 градуса, само последните 2 дни 27-28 градуса (сутрин 22-23), морето беше много топло (25-26 градуса). Морето понякога беше безветрен, понякога буйно. Но вълните бяха меки, не ни изхвърляха на камъни край брега. Плувахме до буйковете дори при по-големите вълни. Край брега имаше малко камъчета, но не остри. Първите 5 дни плувахме с рифовете, после без тях. Морето буквално след 2-3 метра беше дълбоко, както обичам. Плувах часове наред. Най-много (проценти 8) имаше руснаци или рускоговорещи. Отношението към нас беше много добро. На рецепцията решаваха всички въпроси моментално. Когато телевизорът започна лошо да работи, веднага дойдоха и поправиха. На познати им течеше в банята, също бързо дойдоха и оправиха. От хотела наляво след 2 съседни хотела започват търговските редици и екскурзионните бюра. Продължават след кръстовището наляво и продължават много далече. В края след прехода наляво са магазините Мигрос и БИМ. Ако продължите през прехода и надолу по улицата, стигате до мечето, там в петък има ярмарка. Веднага след кръстовището отляво е хотел Трансатлантик, а покрай пътя екскурзионното бюро Максвел, където купихме 3 екскурзии: Демре-Кеково (църквата и саркофагът на Свети Николай), Памуккале и каньон Гейнюк. Каньонът (националният парк) е много красив. Ни доведоха за 1 долар (входът е 2 долара) и след 3 часа ни взеха обратно. Точно толкова време ни беше достатъчно, за да го обходим и снимаме (2,5 км в един посока). За любителите на адреналинови изживявания там могат да закупят райфтинг с хидрокостюм и хидрошлем за 25 долара или преплуване с лодка за 17 долара. До отплуване джипът ни взе нагоре. Ние ходихме пеша. В Памуккале отидохме с екскурзовод Карина (3 долара), страхотно ни разказа всичко. Недалече от Максвел е най-евтината аптека от трите, работят 2 мъже, всичко купувахме от младия.

avatar

Прекарахме само три дни в този хотел, отидохме да отбележим рождения на детето:) Ни посрещнаха чудесно, дадоха ни стая с две помещения. На вечерята чадъра поздравиха детето с торта и свещи! Благодарим Ви много! Аниматорите цял ден от сутринта до късно вечерта забавляваха почиващите, почивка има само от 12 до 14 часа. Детето се забавляваше в детската стая, там с игри аниматор провеждаше децата на улицата, също така има отделен басейн с плоскости за децата. Работата на детската зона е от 1 до 12 и от 14 до 16 часа. Цялата игрова зона е на сянка, много удобно. Вечерта имаше мини диско, за детето бяха незабравими дни на почивка. Замина със сълзи))) определено ще се върнем в този приятелски хотел! В хотела има малко руснаци, но има. Повечето гости са от Полша. Отдихат културно) всички). Храненето е от 1 до 21 часа, постоянно и навсякъде, месо, пиле, плодове, сладолед 🍦. Алкохолните напитки са слаби, няма да успеете да се напиете))) много леки и приятни напитки, което ни радва много. Огромни благодарности към момичето от рецепцията Селин! Обясни всичко и ни показа, заведе ни до детската зона на детето (не знаехме как да стигнем). Селин успех в работата Ви🍀. Препоръчвам хотела за младежи и семейства! Шумно! Весело и вкусно!

avatar

Авторът на отзива не предостави подробно описание за почивката си в хотела. Искам по-подробно да споделя впечатленията си за престоя си в хотела.

avatar

Почивахме през юни с мама.

avatar

В света наскоро провелите събития, пътуването беше продължително - прелитахме с "колелце"; през Европа (+ нощният полет беше закъсан с 2 часа); през паспортния контрол в Анталия изминахме около час, въпреки че почти всички пунктове бяха отворени - имаше много пристигнали. Багажът беше предаден доста оперативно, качихме се в малък (2 места) автобус и пристигнахме в хотела (5 минути, без задръжки). Тъй като пристигнахме в хотела на 1.3., не ни дадоха стая, предложиха ни късен закуска (до 11 ч.) и, след като се преоблякохме, - да започнем почивката. Около 14 ч. ни дадоха стая. Стаята - миниатюрна, банята - наистина малка, вж. снимката - как е разположен тоалетната чиния, за да се разбере разстоянието, сложих ролка хартия между нея и кабината. Преди нас повреденият ъгъл на рамката на душ кабината и излива на душа, въпреки ЧЕТИРИ напомняния на рецепцията, така и не бяха поправени за две седмици. Неизправният сешоар го оправиха (замениха) веднага, на втория ден (наистина хотелът трябваше да провери, наистина, преди пристигането на гостите...). Качеството на почистване - приемливо, няколко пъти оставяхме чайлдиш принтиси, "лебедите" в отговор не видяха... Относно плажа и самия плаж има много писани, мога да добавя за голямата количество цигарен пушек в пясъка/камъка при наличие на пепелници и кофи за отпадъци край шезлонгите. Пушат "предизвикателни хора"; без да слизат от своите шезлонги, т.е., останалите почиващи и ДЕЦА са принудени да дишат не море, а разнообразни вейпове и тютюнев дим, никой... личност не се отдалечава, за да не опетни околната среда (((. Администрацията не реагира никак. Същата ситуация е и по време на вечерните шоута, включително, - и детското мини-диско: има маси по полукръг пред сцената, и, в абсолютна вечерна безвятърност, всекидневно, има облако от цигарен дим, в което се намират всички хора и танцуват малките деца, Също - през деня край басейна - пушат по всяко време на всяко място. Свободни места след 9 часа няма нито на плажа, нито край басейна, кърпи са разхвърляни навсякъде, и процентът 3 от тях - НЕ са на хотела, понякога - едно кърпи на два шезлонга, което създава абсолютен дефицит на места. При това, според наблюденията, няма никой, който да ползва някои "заети" шезлонги през целия ден. Администрацията също не се справя с проблема, се консултирахме с аниматорите - те предложиха ни да преместим такива кърпи сами, после почти се разрази международен скандал, те не почти зрели да ползват съвети, събраха се на трима-петима на един шезлонг без матрак, ако не успяваха да "залепят" шезлонгите до закуска..(( Много персонал (аниматори, сервитьори) и проценти 2-25 - почиващите - изговарящи на руски, Останалите гости - немци, шотландци, от Източна Европа. Не беше специално напрегната обстановка, но и нямаше гости от Украйна въобще, засега... Дневният барман в главния корпус привлича на вечерни срещи след работно време жени на балзаковска и по-голяма възраст, но може да се нахамести на дете, показвайки своята голяма значимост в този свят, останалият персонал - учтив и работлив, уважителен към гостите. Шоута и храната - на 4 звезди, нито повече, нито по-малко. Много, както обикновено, обработена вчерашна храна, но се може намери и приготвена днес. Ежедневно "запалват" грилове (вж. снимката), но в 95% от случаите на тях - пиле; морските дарове и другите меса трябва добре да се опиташ, за да ги намериш, и обикновено това са - едно-две ястия за целия ресторан за вечеря. Водните пързалки работят два пъти по ДВА! часа на ден, както в голямата, така и в детската басейни. Що се отнася до хотелският екскурзовод - ни наплаха някакви невероятни неща - полети до Стамбул за няколко дни, за Израел, Ливан, Кипър... Всички тези места заслужават отделно посещение, а двудневното пътуване сред вече платения плажен отдих - ммм... ну разбрали сте вече... Знаяйки, че имаме групов трансфер, тъпкаво предложи индивидуален... За екскурзиите обеща да разкаже, само ако "точно ще поеме" (май решението трябваше да се вземе ПРЕДИ разказа), така, очевидната и нескрила търсимост за печалба отблъска да избереш нещо от този агент в принцип. Бъдете внимателни при покупките в при-хотелския кожен магазин (освен това, че турският, който ви кани там, започва диалог с фразата "Здрасти! Ну ще, мъжик, как я изкара на тук, цапаш се?" и опитва да ви плати по гърба, продължава да общува с приблизително същата увеличена лига водач), така, при плащането с руската си карта, след това ще ви вземат "комисионна" в размер на около 15 долара, безупречно вас предупредили за това предварително (познати минаваха с него в Кемер за якета). Продуктът е от съмнителен моден стил и актуалност, + началната цена винаги е необосновано висока, трябва да отделите време за уговаряне... Във всяко помещение има кутийка за чаеви, от главния ресторан до тоалетната; всички неприкрито желаят "пари от вас", това е толкова ясно и нахално, че предизвиква, разбира се, отвращение. Така, технически хотелът напълно отговаря на 4*, но желанието да се върнете там съвсем липсва.

avatar

Много ми хареса семейният апартамент с две стаи и 2 балкона с изглед към басейна и великолепните планини!!! Територията на хотела е уютна, всичко е зелено!!!! Самият хотел се нуждае от козметичен ремонт и това на места е много видимо. Но общо взето всичко ми хареса!!! Храната е добра, разнообразна за 4 *, много добре! Голям избор на сладкиши. Бих искал да отбележа анимацията, тя е през целия ден (водна аеробика, забавни конкурси) страхотни хора, молодци!!!! Всяка вечер нова програма - или жива музика, или дискотека, шоу програми на артисти. Мини диско всеки ден (едни и същи песни, но на децата им харесва и това е най-важното). Много усмихнат и приятен барман (снимката е прикачена) прави много вкусен пина колада. Общо взето персоналът се старае, масите се почистват бързо, приборите се разнасят веднага, почистването на стаите е добро (по-добро от Египет). Напитките в бара са разнообразни, виното е вкусно, сладолед всеки ден. Басейнът е добър, голям, много топъл от жегата. Само 2 плъзгалки, но на всички им стига! Морето е близо, приятни камъни, плажът е малък, притиснат до съседните хотели. Шезлонгите също са на ред, ние идвахме след 15 часа - намирахме свободни. Бих искал да спомена за магазина за кожа и козина край хотела Пиано! Можете смело да отидете, лошите отзиви в интернет вече не са актуални. Ви отвеждат до главния магазин в Кемер безплатно. Купих якето точно там, защото не намерих такъв модел в другите магазини. Цените в него са същите като в други подобни добри магазини (проверено). Прекарахме страхотно време в този хотел, препоръчвам го!!!!

avatar

Почивахме с разширено семейство - дядо, баба, 2 родители и 2 деца, през юли 222 г. Хотелът го избрахме от това, което успяхме да намерим след резервирането на чартър за 15 дни преди пристигането, макар и да го посочих в предпочитанията си още в началото на май месец, когато се опитвах да намеря възможности сам. Пристигането беше сутринно, стигнахме в хотела в началото на 11-и, получихме 2 стаи - стандартна и семейна двойна бунгало. Родителите бяха настанени около 11 часа, а за семейната стая чакахме до началото на 3-и. Относно стаите - разликата е само в разпределението на 2 стаи и по-широка тераса на първия етаж в семейната стая, където вместо трето легло имаше разтегателен диван, докато в стандартната имаше просто обикновени легла за 2+1 души. Нашите стаи бяха с изглед към най-далечната и тиха страна - никаква анимация не пречеше на почивката. Близо до детската зона, басейните и кътовете за отдих в сянка. Климатиците се управляваха индивидуално и работеха безпроблемно. Самият интериор не беше с нова визия, но всичко беше доста подредено, нищо не висеше излишно. Проблемът с отцеждането в душа вероятно е характерен за повечето хотели, но ако се уменьшава налягането по време на миене с мило, могат да се избегнат наводненията на цялата баня ;) Персоналът - нямам почти никакви забележки към всички, всички се стараеха, никой не беше нужно да се помоли или стимулира за нещо: те правеха добре това, което могат и трябваха. И във всички зони - рецепция, зони за хранене и отдих. Не всички говореха на руски, но ако имаше въпрос - веднага повикваха колега, който може да преведе и обясни. Смятам, че са доста добри за високия сезон! Аниматорите не можех да ги оценя, защото само малко си взаимодействахме с децата, не ходихме на общи развлечения. Но нямаше забележки към тях. Храненето: всичко, което ми се предложи, ми хареса. Липсваше разнообразие от морски деликатеси, но това е въпрос на личен вкус. За децата разбира се, липсваше мляко и каша, но ние успяхме да решим проблема с избора на храна и децата не бяха гладни. След няколко дни на хранене решихме да се откажем от "соковете" от разредения сироп, закупувахме на всеки два дни запас от 2-3 литра натурални сокове от големите магазини, което беше достатъчно като алтернатива. Коктейлите в бара с местни съставки или бяха лошо подбрани, или от лошо качество; след като опитахме, предпочитахме тези, които е трудно да се обърка (ром+кола, уиски кола, бира и местно вино като на добро качествено масово). Особено бих отбелязал възможността да се достави закуска, обяд или закуска в стаята и след това да се върне посудата - това наистина помагаше при горещините или когато децата не искаха да ядат навреме. Впълне добре можеше да се прекара време в закусвалнята на плажа и край басейните, ако сърцето не искаше разнообразие и обслужване. Спа и сауна не използвахме нито веднъж, относно посещението на хамам ще бъде отделна история. Плажът и морето: за хората с чувствителни крака или болезнени ходила ще е проблемно да се привикнат на такъв вход в морето. Лично аз не срещам проблеми с краката, но вече след близо 7 дни на многократни дейности с децата на брега или в морето стана трудно да се издържи на този темп и постоянен масаж на сухожилията, трябваше да се ограничавам в движението по камъни... Водата беше чиста и красива, сутрин към 9 часа беше идилия - не беше горещо, свежо, къпането беше приятно, красота! Горчивата чаша беше на 3-и ден (в уикенда) - в морето имаше много много боклуци, сякаш са изпразнили кошчето за боклуци някъде от понтон или от кораб: бумага, опаковки от чипс, цигари, тапи и други. Дори на възрастния ми беше неприятно да влиза във водата за освежаване, трябваше да преодолея около 5 метра препятствия, не позволявахме децата да се къпят през тези дни. След това всичко изчезна и отново стана красиво. Самостоятелно посетихме Кемер (такса едно посоки, а назад можахме да се договорим за 8 единици, като влезем в магазина край таксито; с автобус сутрин има проблем - всичко е препълнено, само стоят на стъпалата... Имаше вариант да се пътува безплатно там-назад от магазина на кожа "Тигър", но трябваше да издържим посочването на духа на местните продавачи там по време на разходката из ТЦ в Кемер, където трябва да почетем мозъка си с техните промивки.) Като цяло - хубав 4-звезден хотел, но не за тези пари и за любителите на каменист плаж. Вероятно сами няма да се върнем там, но няма да откажем някого да отиде.

avatar

Почивахме в Шервуд само с дете на 7 години. Нас заселиха в стая 1112 над рецепцията. Стаите са подредени, но малки, но ние се справихме. Климатикът работи само върху on и off, духа доста студено, аз бих предпочела по-мек студ. Приложих риза, за да заспя. Покривалата са като чарша, затова не ни затоплиха. Интернетът работеше много зле за мен, въпреки че живеехме над рецепцията, работеше добре само в 6 сутринта. Най-лошото беше сешоарът. Работеше също само върху on и off и духаше толкова горещо, че изгаря черепа. Ако бях знаела, бих взела сешоар от вкъщи! Храната ми хареса, всичко беше вкусно, персоналът в ресторанта беше изключителен, бързо почистваха всичко, приготвяха масите, много са добри. Супите както винаги ме разочароваха, ще ги поем у дома. Закуска и обяд винаги бяха свободни, на вечерята имаше тълпи, това според мен е везде така. Също така през целия ден има бар с храна до басейна, и от 14 часа работи кафене с бисквитки и сладолед. Има детска площадка, добре разположена под големите дървета, гугутата винаги са на сянка, прекарва се удобно през деня там. В близост до детската площадка има кроли и кокошки, не очаквах детето да се интересува от тях, но в крайна сметка всеки ден отивахме да ги храним с листа и трева. Освен голямия басейн със скейтпаркове има детски басейн с по-малки скейтпаркове, синът се катеше 1 ден и после категорично се отказа, на ъглите на скейтпарковете удря доста седалище. Плажът на хотела е на 3 минути пеша, много близо. Плажът е малък, но ние нямахме проблеми, ние рано ставаме, закусваме и идваме в 8-3 или дори по-рано. Винаги имаше места на сянка. Нови матраци, чиста вода, ни хареса плажът. Имахме чехли за камъни, без тях аз лично бях много, много некомфортно. Но много хора се справят без тях. Камъкът е по-близо до водата, а освен това плажът е с пясък, има места за деца да копаят. На плажа има бар, взехме само напитки, дори не се приближихме до храната, не знам какво има там. Територията на хотела е много добре поддържана, зелена, всичко е красиво, всичко цъфти, много ми хареса. Отивахме в Кемер с автобус 7, спира точно до хотела, достатъчно е да издигнете ръка, обратно отива по същия път, слага ви точно пред входа.

avatar

Добър ден! Почивахме семейство с деца на 6 и 1 година. Настаняване: стаята трябваше да бъде с двуетажно легло, но когато влезнахме в нея, светът не работеше, дадоха ни друга в Блок 7 № 371, с изглед към основната територия на хотела и дори може да се види малко море, прилагам снимка. В стаята има двойно и едно единично легло, за второто дете дадоха по-голямо легло за разпъване, поставиха го между вече съществуващите легла. Стаите са около 2 кв. Всичко изглежда чисто, подновено, но се вижда, че всичко е старо. Има гел за душ и шампоан в бутилки, сапун. Почистването е ежедневно. Wi-Fi е добър и всякъде, дори на плажа. Територията е красива и уютна, до нашия блок има детски басейн, беседки, тенис корт, смятам, че тези, чиито прозорци гледат към там, са спечелили - там е тихо и не се чува анимацията. Не хареса, че около детския басейн с водни пътища не почистват през целия ден, само сутринта почистват и събират чашите, които хората са оставили през деня. Храненето: в началото всичко беше нормално, но във втората половина на ваканцията започнахме да забелязваме, че на вечеря много от топлите ястия бяха развалени (за това понижавам оценката). Закуските са стандартни, на обяд и вечеря сервират супи, пригари, разнообразни вариации на месо и зеленчуци, десерти. Винаги има дини - вкусни, а дини - неузрели. За череши и ягоди ходихме в петък до пазара в населеното място, 2-25 лири за килограм. В снек бара и на плажа също може да ядете - бургери, пити, зеленчуци, плодове, спагети, понякога риба. Напитките са обикновени, нищо специално. Сладоледът се сервира в снек бара и на плажа (на плажа само на пинчета). Вода има навсякъде в хладилниците. Има анимация, през целия ден ентусиастите задържат всички, а вечер до 11 часа има шоу или жива музика с един и същ репертоар. В 11 часа в хотела е тихо. Плажът е от другата страна на пътя, не е много далече, на плажа има бар (напитки, обяд, гезлеме), шезлонги имаше достатъчно, към обеда ставаше по-празно, с децата заспивахме. Морето е чисто, но внимавайте - седнахме на брега и в крайна сметка всички четирима замърсяхме плувния костюм в някаква петролна петна (предполагам, че нещо от лодките се е попаднало в морето), виждах тези петна и при другите отдихащи, не знам дали ще успея да ги изчистя. Извод: хотелът е място, където има много семейства с деца, с малки деца и пенсионери, руснаци 2%, останалите са поляци, казахи, чехи, англичани и други. На хотела му се нуждае от реновация навсякъде, цената е по-висока от някои хотели с пет звезди, но не бих казала, че си заслужава парите. Ни струваше 114 000 без полетите, летяхме с редовни рейсове с прекачвания, ако вземете екскурзия от Красноярск с чартърен полет, цената е 47, просто космос. Няма да отида отново, определено, освен ако не е в Шеруд 5, който е в близост.

avatar

Ще започна моя разказ оттам, че в този хотел повече няма да отида! Това е изцяло моето мнение, но смятам, че то има право да бъде изказано. И дори може би да не вярвате, но смятам, че и приятелите ще оставят своя отзив! И така, пристигаме в хотела в зона 12.3-13.. Ни поканват да оставим багажа, защото няма място, да отидем да си хапнем нещо. Разгледахме хотела, нахранихме се, момчетата дори се окъпаха - приближаваме се до рецепцията в зона 15. - няма място.. И тогава наливах пет евро в паспорта и, чудо, веднага ни дадоха стая (нашето семейство е от 3 възрастни и дъщеря ми на 14 години). Стая 228, много удобно разположена, няма изглед към хотела, доста тиха (единствено, ако имате много малко дете, което ляга да спи в 21 часа, това не е подходящо място, защото до него има естрада), така че всички, които идват със семейства - можете да го вземете смело. Но тъй като пристигнахме с група от 17 души, на другото семейство не им се разминаваха толкова на късмет, дадоха им една малка стая за една нощ (и те са 3 възрастни и момче на 14 години) с 2 легла, а нашите думи - как ще спрат на 2 легла 4 души - няма място. И ние се извиняваме, резервирахме хотела през ноември!!! Обещават се, че сутринта ще дойдат и ще им дадат стая - и никакви компенсации от страна на хотела. На друга двойка още по-лошо - техният куфар изчезна просто! Отведоха го на летището, объркаха го и те останаха без нещата си за 2 дни!!! Добре, че групата беше голяма, така че им дадоха своите бански, дрехи.. И отново, никакви извинения и компенсации!!! Друго семейство беше с бебе на 3 години - само след вечерята измолиха кошарката за детето. Почистването на стаите е нормално, оставяйки 2 евро, правеха лебеди. Анимацията в хотела е доста слаба, въпреки че по-късно, след като се запознахме по-подробно с момчетата, разбрахме, че поради факта, че хотелът европейски и рускоговорящите са само 2%, хората не искат да участват в състезания и зарядки - затова всичко е много спокойно. Освен това танца на хотела беше сменен, оказа се, че те са 3, затова е трудно и малко хора го танцуваха. Все пак зарядката и водната аеробика се провеждат от Женя и Джози, много спортни и приятни и весели момичета, а Чико е без конкуренция.. В баровете правят много вкусни коктейли! На дискотеката слагаха страхотна музика, ако поискате, и след това видяха нашия интерес и танцувахме цяла вечер! Още веднъж, повтарям, ни се откри късмет, че имаше голяма компания и се забавлявахме, участвайки във всичко, по този начин зареждайки и другите хора! Програмите за шоу не са лоши (особено шоуто на 3-те спартанци и момичето от България пяха чудесно), за съжаление само 1 конкурс имаше - на пара от хотела.. Единственият ПЛЮС на хотела е храната. Една от най-вкусните, дори в сравнение с 5 *. Както яденето, така и сладкишите бяха европейски. Вкусни торти (тирамису, бисквит с пудингов крем или сметана с малини). Момчетата на рецепцията и на улицата, на морето, готвят много вкусни коктейли, а при морето - студен айран, защото в хотела не успява да се изстуди на време) Сега малко за нещо извън хотела.. Преди, когато пътувахме в посока Кемерово, винаги взимахме екскурзии от туроператора Ginza, така че, не знам какво се случи, но всичките ни екскурзии преминаха с проблеми.. Джип сафари - дадоха ни напълно затворен автомобил, така че беше трудно да видим всички красоти, обяснението им беше - вие не разбирате, вие ви беше топло и пили сте. Взехме обиколка с лодка по лагуните, където ни категорично обещаха да видим костенурки и да плуваме в пещера с фенер, (което отново не се случи с обяснение - ние нямаме власт над природата и странно, но вие не носехте фенери; взехме поездка - залязване на Тахталъ - беше без екскурзовод, въпреки че до него имаше група от Tez Tur, и те имаха екскурзовод, в аквариума - за тук за леляната стая трябваше да се плати допълнително. Когато взехме колата напрокат, казваме - ну докато сте сбъркали толкова, направете отстъпка - трябва да обсъдим.. все още мислят. А цените им не се различават толкова много от цените на екскурзионните гидове на хотела, затова подумайте, преди да изберете. Но ако сте наблизо до Ginza и чуете, че се обаждат, кажете - чувахме за вас, поздрави от хората от Латвия.

avatar

Добър ден на всички! Искам да споделя моите впечатления от ваканцията в хотел Шървуд Грийнууд 4* От началото на пътуването бяхме приятно изненадани от турските авиолинии. Всичко беше четко, без забави и загуби (приятелката ми летеше с други авиокомпании и имаше 2-часово закъснение на отиване и 14 часа на връщане). Комфортен и просторен самолет с възможност за гледане на филми и хранене!!! Изобилно и вкусно. Порциите бяха много достойни. Голям избор на напитки. Неограничено. И, на удивление - приборите за хранене - не пластмасови, а метални (лъжица, вилица, нож), храната се сервира не на еднократна хартиена посуда, а на керамична. Всяка кексче или пудинг се сервира в специална кутия с прозрачен капак. Лично опакована вода на лед, която ни беше много полезна след пристигането. Освен сол и пипер, сервираха и кетчуп. При връщането летяхме през нощта, все пак в часа на нощта ни донасяха храна. Положено е - яжте! 😊 На летището никой не попита за тест за COVID. Корал Травъл - молодци, професионалисти! Трансферът - малък, удобен микробус, не огромна кола за 5 човека. До хотела пътувахме около 45 минути. Никой, никой не измъчва с бакшиши, ние сами давахме по желание. Ни заселиха веднага при пристигането около 11 часа, не чакахме до 14 часа. Вероятно защото хотелът беше полупразен. Но след два дни настъпи голямо пристигане и той беше запълнен до горе. Клиентелата - 98% поляци, малко англичани, малко руснаци, от Балтийския регион - само ние. 😊 Стандартната стая беше на третия етаж на основното крило. Общо имаше 4 етажа. На втория са настанени само поляци, турци, англичани. На третия - всички говорещи на руски, защо някак си. На четвъртия са вип стаите. Има 9 триетажни бунгала. Гостите казваха, че там има големи и по-комфортни стаи. Но нас всичко ни устройваше, с изключение на неизправния климатик. И в такава горещина това не беше много добре. Два дни се опитвахме да докажем на тях, а те на нас, че климатикът работи, но се включва само от 17. до 23. часа заради икономия. Прилично трябваше да бъдем в стаята специално след 17. часа, за да се уверим в обратното. Извикахме майстор. Да, диагнозата на майстора беше, климатикът е повреден. Е, вижте, ние абсолютно не сме претенциозни и не заяждаме на мелочи. Справихме се без да позволим на негативните емоции да вземат връх в първите дни на почивката. Смениха стаята ни. Беше 32, дадоха ни 315. Всичко работеше. ТВ с руски канали. Спахме в прохладен комфорт. Нямаше минарети в близост, утрешните молитви не се чуваха. Средствата против комари не бяха нужни, нямаше нито един. Въжето с щипките също не беше нужно, имаше стенд/сушилка за дрехи на балкона. Сейфът беше платен 2 евро на ден, знаехме за това. Но имаме кодови ключалки на куфарите си, така че не беше нужда да ползваме сейфа. Почистване, смяна на хавлии и спално бельо всеки ден. Е, ребята, това беше малко прекалено. Благодарности, разбира се. И сложиха табелка "Не се притеснявайте" (небеспокойство). Всяка ден можехме да поканим стаф за почистване или да помолим за смяна на хавлиите. Всеки ден ни донасяха по 2 бутилки вода в стаята. А защо? Навън имаше хладилници с вода и в бутилки и в затворени чаши и лимонов сок до ресторанта, басейна, бара - пий, аз не искам. Ля-карте (не посетихме и така ядохме / пихме до насита) Италиански ресторант, платен, 1 евро на човек, работеше веднъж седмично с предварително записване при гостоляшката "регулируеща (цы) по гостоприемство", която винаги, винаги не беше на място. Затова, не мога да кажа дали той или тя! 😊 Но един от аниматорите Чико често я заменяше и свободно решаваше всички въпроси на няколко езика и спешеше на помощ. Плажните кърпи се издават в спа салона. Не трябва да ги връщате всеки ден, което и правихме. Хамамът беше платен, масажът беше скъп 1 долар на час, не отидохме (в Египет 35 долара на час). Плажът беше на втора линия. Това абсолютно не ни дразни, защото трябваше да има разтърваще и физическо натоварване. 5 минути и сте на плажа. Шезлонгите бяха различни по цветове, тъй като от двете страни бяха припокрити на съседни хотели. В нашия хотел те бяха малко, но не забелязахме, че липсваха или някои нарушаваше чуждите. Както момчетата-плажници казаха, все още не е сезонът. Плажът беше с големи камъни, влизането в морето беше постепенно, но с преките камъни. Ние винаги сме с "корала", така че беше комфортно. Душ, тоалетна, всичко беше прилично. Морето беше чисто, прозрачно +26, въздуха +3. Само един ден морето беше студено, но все пак се къпахме всеки ден около 7 часа сутринта до закуска. За нас, хората от Балтийско море, това беше като горещо мляко. И два дни след обяд беше силен ливан. Но бързо изчезна. На плажа имаше бар. От алкохола имаше само бира и вино. Добре, не е нужно на горещо да пиеш водка. 😊 Храниха се тук от 11 ч. - свободно, котлети, риба, зеленчуци. Турска женщина веднага пекеше гюзлеме с 4 начини за пълнеж - картофи, фъстък, яйца с зеленчуци и сирене. Можеше да не ходиш на обяд. Не стига да завтракаш, както продължението на банкета. И така през целия ден, непрекъснато те хранят и напояват, напояват и хранят. На територията имаше основен ресторант и снакс бар, но можеше да храниш пълноценно и там. Чай!!! - не в пакетчета, а заварен! Всичко беше вкусно, много и разнообразно. Разбира се имаше и такива, които отвъртяваха нос, казвайки че няма разнообразие, изисквайки омари/лобстери. Да, само за закуска броих 15 вида сирене. Да не говорим за основните ястия. По посока на сладкия бар дори не поглеждахме, не достигнахме и не искахме. Персоналът беше много учтив, старателен, трудолюбив. Като пчелички, не ходеха, а летяха. Територията беше красива, поддържана - всичко беше чисто, всичко се подметеше, подстригваше, поливаше всеки ден. И какви ароматни маслички от рози! Поддадох се на съблазна за снимка. Нито един момент не съжалявах. Фотографът - много умен, професионалист. Основният басейн беше с 4 водни пързалки (като се катехме всеки ден като деца) и непосредствено до него детски басейн, ограден, топъл, плитък. Имаше детски клуб със своето помещение, отделен басейн и пързалка за малките. С тях там се занимаваха момичетата половин ден, рисуваха, лепяха, пееха, танцуваха. Изучаваха ботаниката за децата. Велми чудесно. Там бяха засадени домати, краставици, пипер. Така малките учат и имената и на листата/цветовете и на разнообразието на плодовете. Има малка ферма. Петли, кокошки, гълъби и, о чудо - зайци. Аз съм зайко-натъглена, у дома имам декоративни. На закуска натрупвах голям плик със зеленина - копър, магданоз, ябълки и напред, за да храня фермата 😊. Какво да направя, ритуал. Имаше и много хубави не настичащи котки. Нахранявахме ги. Светилище! След 13 ч. се правеше зарядка-йога. След това дартц. Да, мъжът ми веднага в първия ден заема първо място в състезанието по дартц. След това - водна аеробика, след това хумористични игри край басейна. Следващият стъпките беше само да залъжем. Обяд. Преход до морето за развълнуване. В 15 ч. - водна топка. Ние винаги участвахме във всичко, без да ни убеждават. Морожено - 5 вида, нехимично, естествено. В 16 ч. - боча. Вечеря. Вечерните ястия се приготвяха всеки ден на улицата. Скара - пиле, говеждо месо, риба, пуйка, агнешка. Аз се наситих с пълнени патладжани, пиперки и кабачета. Вечерното шоу. Понеделник, сряда, петък - поканени артисти. Но този високо ниво - „дю солей“ си отива. Испанските танци с многократно преобличане и монголските акробати и шоу „Триста спартанци“! След това местни забавления и дискотека до 23. ч. На тото печелих една бутилка литров гранатово вино. Общо казано, аниматорският екип беше м

avatar

Добро време на сутринта! Ето че приключенският ни отпуск в Шервуд приключи. Ще опиша стъпка по стъпка своите впечатления... Летяхме нощно, кацнахме около 7 сутринта, след като всички формалности приключиха - към 9 бяхме в хотела вече. По същество, осъзнавахме, че е много рано, но бяхме с малко дете (дъщеричката ми на 4 години, а по случайност рожденият й ден беше точно в деня на пристигането ни), затова се надявахме, че на рецепцията ще обърнат внимание на това и няма да ни карат да чакаме до 14:. И така, настаняването. Пристигнахме. Взеха ни паспортите, помолиха ни да попълним анкета, мълчаливо я взеха и ни изпратиха на закуска. След това цялата информация буквално измъчвах от недружелюбните служители на рецепцията. Кога да се обърнем към тях относно стаята? Защото не може пък да стоим пред бюрото цял ден... Отговорът беше - подходете периодично... Дори не ни дадоха гривни и картички за кърпите, докато не попитах. Но може би, преобличахме се в СПА центъра, отидохме до басейна, за да бъдем наблизо. В 12 часа ни насочиха към стая на "2" етаж ... с изглед към покрива на ресторанта. И практически всички на първоначално ги насочваха там, особено руснаците, както мисля. Просто един сив покрив... малко виждате гората в основния басейн, а също и планините. Веднага се обърнах и отидох към рецепцията, за да поискам друга стая, защото да гледам тая сивота за почти 2 седмици - такова удоволствие... Казаха ми да изчакам. Като цяло, втория вариант се оказа по-добър - гледка към съседния хотел и боклук към морето. Просиха да бъдем настанени в бунгало, или поне да направим ъпгрейд - мениджърът категорично отказа, дори за доплащане. Въпреки че през същия ден видяхме как чужденци се настаняваха в бунгало. И все пак не разбрахме как да стигнем там - туроператорът нямаше отделна категория за бунгало, а на сайта на хотела не намерих отделни цени за тях. Стаи. Може да се живее, но стаите бяха изморени. Стандартите бяха малки, вече беше тясно за трима. Имаше едно двойно и едно еднолегло легло. Има руски канали, но само за възрастни. За дете намерихме само мултимедийни филми на чужди езици. Санитарният възел е съвсем друг въпрос... Имаше много странен тоалет, вероятно на ръба на разпадане, отводът работеше на отсреща и накрая, в края на пътуването си, спря като цяло. Трябва да отдаме заслуженото на техническия персонал. Беше около 1 сутринта, когато се върнахме в стаята и открихме поломката, но след като се обърнахме към рецепцията, бързо ни изпратиха водопроводник. Стената-разделител в душа беше абсурд - нужно беше много хитризма, за да се избегне наводнение след като душа възрастен човек... Чайници и комплекти за чай/кафе нямаше. Нямаше чехли/халати (ако за някого това е важно). На балкона имаше 2 пластмасови стола и масичка, на стената беше сушилка. Сейфът беше платен, но ние не го закупихме, беше достатъчно чанта с кодова ключалка. Минибар - само вода. Трябваше да я попълваме самостоятелно, като късметлийка за това имаше достатъчно хладилници на открито на територията на хотела. Централен климатик. Т.е. можеше да решите кога да го включите, но за да охладите започва след 14 часа. Слушаемостта беше доста добра. Периодично чувахме как съседът кихнал или детето плакало отвън. В главната сграда, където и да ви настанят, през деня и вечерта ще чувате музика - от хотела или от съседния. Дори със затворен балкон все пак я чувате, но е търпимо. Стаите, които завършват на -18 (например, 131-1318) гледат към съседния хотел, номерацията започнала с 19 (1319 и така нататък) - гледа към улицата, територията на хотела и боклук към планината. Според мен биха били идеални за бунгалата корпусите 34 и 36, особено с дете - тихо, в близост има площадки, зеленина, красота))) Интернет. Можете да се свържете с Wi-Fi само след като се настаните в конкретната стая, тъй като иначе няма как да влезете (трябва да имате стая). Свързва се навсякъде, дори на плажа, но периодично нищо не се зареждаше. Храна/ресторани. Не мога да кажа нищо за а ла карт ресторантите, не се интересувахме. Относно основния ресторант: Храната беше разнообразна, но имаше някакви дребни неща, които липсваха Закуските - омлет, яйца, палачинки на улицата. Зеленчуци свежи или приготвени, няколко вида кайма и мюсли. Обаче, омлета се приготвя "напред" за всички и еднакъв за всички. Това означава, че в Шеруд няма отделен служител, който да приготви омлет по ваше желание (обикновено сирене/шунка/домати/пипер/лук). Не се оплаквам, но за много пъти отпочивка в Турция, вкл. в 4*, това е първият хотел, където това се прави така))) Към края на закуската, когато започва основната стрийминг маса, може да има проблеми с палачинките/омлета и яйцата, тъй като само 1 служител ги приготвя на 1 етаж. Просто не успява да подменя почти... Но на закуската при насладата на сладкиши даваха локум Обяд и вечеря Месо и пиле в няколко варианта. Месото беше главно телешко, понякога имаше агнешко. Пуйка. Ориз, пържени картофки или пържени на скили винаги, понякога имаше пюре. Зелеви, салати, закуски, сирена - много неща. Винаги имаше риба (бяла), но ние не я харесвахме толкова - не мога да кажа по вкус... 1-2 вида супи Вечерта на грила винаги имаше също риба и някакво месо+зеленчуци. Пиде с сирене/картофи/месо. От сладкиши - в основно изтокна специалитетна печива+мус пайове и някакви торти. През миналите години бяхме в 4* в Сиде, там имаше много по-голям избор на сладоледи, в т.ч. със свеж джинджифил/банан. Това за сравнение. Тук с джинджифил видяхме корици само в "Патисерията". Има "детски" бюфет - там имаше варена пилешка гърдичка, още някакви "диетични" ястия, както и нагетки, картофени кюфтета, фрикадели. Няколко пъти сред "горещото" бяха пълнени калмари и нещо с креветки. На масата със салатите и закуските също имаше няколко вида риба (пържена, консервирана), крабови палачинки, салати с креветки. Един път на вечер даваха ориз със морски дарове. Отивки - дини, пъпеш, ябълки, круши, сливи, праскови, мандарини. Един път на вечер дадоха драконово плод. Официантите се трудят, стремят се бързо да поддържат реда на масите. Ако имате някакво тържество по време на почивката си - обърнете се към дамата от Гост-релейшън (когато влизате в хола на хотела - нейната маса точно). Тя говори руски. Организира предварително резервирана маса в ресторанта на улицата или с тортичка (ще ви я приготвят и ще я изнесат, когато поискате) или с бутилка вино - това е безплатно, комплимент от хотела. Масата се украсява с цветни листа. Малка детайл - но приятно. Дъщеря ми така ми поздравиха с рождения ден. На плажа и край басейна по време на обед също можете да си хапнете - там всичко е стандартно - паста, хамбургери, картофки фри, зеленчуци. Край плажа в 12 часа жената започва да пече гезлеме с месо или с картофи. Също така в края на басейна от 14 часа има сладолед и работи "Патисерията" - там също има пайове. От напитки на плажа - освежителни (кола/фанта/студен чай и др.), айран, от алкохола само бира и вино. В самия хотел край басейна и в лобито правят коктейли (не просто разбъркват нещо, а обичайни - Мохито, Космополитън и др.). Най-много ми харесваха коктейлите, които правеше бармана с боядисани коси в Лоби бар, забравих името му( Голям проблем - масите на вечерята. В 19: намирането на свободна въобще е нереално. Трябва да дойдете около 18:3, или вече към края на ужина... Няма да останете гладни, децата също ще намерят какво да ядат Обхват на хотела Компактна, но там, където са бунгалата, е много зелено. Впечатли ме къщичката за котки точно зад пат

avatar

Пристигнахме на 7.5.222г. в 17 2. Паспортен контрол, багаж.. В хотела бяхме около 2 . Успяхме да вземем вечеря. Да кажа направо - беше прекрасно! Работата на готвачите, сервитьорите и др., ние с дъщеря много я оценихме. Невероятно много ястия, за всякакъв вкус, отзивчивите момчета, които постоянно се интересуваха какво да ни сервират. В общилище, ресторантът - получава най-висока оценка! Но не мога да преминавам без да кажа нещо за стаите. Има нужда от козметичен ремонт!!! Първо се разочаровахме малко, след това решихме, че не е толкова важно. Този факт не ни попречи на настроението. Почистване на стаите всеки ден. Шампоанът и сапуна винаги бяха налице. Кърпи свежи. Напорът на водата е добър. Изгледът беше към централния вход на хотела. Бяха видими планините и морето. Етажът беше най-горният, 4-ти. На територията, голяма, зелена, цъфнала, разполагаше с два басейна и един крит в сауната (много студен). Всеки ден се организираха развлекателни шоута (конкурси, подаръци, жива музика, танци). В края на програмата - дискотека. Чай, кафе и алкохол до 24 часа в хотелските барове. Морето - на 15 метра. Собствен плаж, с кафене, тоалетна, чадъри с шезлонги. Всичко е налице! Отпускът, като цяло, премина прекрасно! Препоръчвам хотела за семейна почивка!

avatar

Чудесен хотел! Бях там от 26.9 до 4.1. 222 Избирах отпуска и хотели в зависимост от цената. Отложих отпуска от август за септември, мислех че цените ще бъдат по-ниски.., но цените останаха същите. Избирайки хотела, разбира се петзвездниците бяха твърде високи. В агенцията Корал в Полежаевска измежду петте мои избрани хотели препоръчаха точно него. Хотел Шървуд Грийнуд Ризорт 4* Избрах на сляпо, независимо да оценя и реши къде да отида. Преди тръгването дори не изучих и не видях снимки на хотела. Вторият ред е за първи път за мен. Защо да се безпокоя напред.. Моето пристигане бе много късно, след 23 часа. Но вечерята я получих. Сутринта изследвах територията. Тя се оказа достатъчно голяма, зелена и тези планини, които се издигат. Великолепно! Голям басейн, водни пътища.. До морето се минават 7 минути, но не през боровата гора, както писаха някои, просто по улицата. Има собствена зона с шезлонги. Но ако дойдете след 1 часа през нощта, тогава с шезлонгите има проблем. Всички са заети. Но…. Ако се обърнете към бара, ще ви донесат шезлонг за 4 минути. Най-важното е, че има място където да го сложите))). Но басейнът в хотела е достатъчно голям, за да много хора могат да се настанят там. Добра анимация. Цял ден музика до басейна, водни игри, водна аеробика преди и след обяда и още развлечения. Вечерта както винаги детска програма за час, след това развлекателно шоу и час дискотека до 23:. Ако съм честна, дискотеките все още липсват още за час. Но такива са правилата… в 23: музиката затихва във всички хотели. Искате повече - отидете на съвсем определени места. Що се отнася до храната - всичко беше много и за всякакъв вкус. Много хубав шопинг. Има редове с достойно облекло и текстил, разбира се сладки. И още има голям магазин Галерия Мол. Стоки за всеки вкус. Картите Мир не се приемат нигде!!! В стаите се почиства всеки ден, благодаря, че поставиха живите цветя на леглото, всичко беше достойно и чудно. И накрая искам да кажа, че този хотел изпреварва 5 звезди! Почивката беше невероятна! И най-вероятно.., бих искала да го посетя още..

avatar

Прекарахме две седмици в Шервуд Грийнууд. Пристигнахме много късно, беше 2:55 ч. Отначало ни поставиха гривни и ни изпратиха да вземем вечеря, беше много приятно. Регистрирахме се бързо, бяхме резервирали бунгало с изглед към планината и тихата градина, спахме с отворен балкон, беше удобно, на 3-ти етаж. Храната в хотела беше отлична, на нас с мъжа ни хареса. Всеки ден беше грил. Всеки ден риба, морска и речна. Пукана риба, грил. Говеждо месо, пилешко, пуйка, суши. Плодове и зеленчуци бяха свежи и вкусни, дори ни дадоха Драгън фрукт. На плажа имаше лепешки гьозле и бургери. Хранеха цял ден и навсякъде. В близост до хотела имаше магазини и аптеки. До плажа буквално на 5 минути, плажът беше чист, имаше достатъчно шезлонги, водата беше много чиста, въпреки че рибките късаеха. Анимацията в хотела беше страхотна, весели роми, не нахални. Развличаеха цял ден. И всеки ден имаше шоу в 21 ч. Поканваха артисти, певци, танцьори. Също диджей дойде, инсталираха осветление и озвучение, както и декорации, страхотна вечеринка беше. От плюсовете беше, че нямаше нужда да пътуваме никъде. Препоръчваме хотела!

avatar

Хотелът е добър, стаите са чисти, всичко работи, уборката е добра, храната е на ниво 4*, вкусна и доста разнообразна. Сервитьорите са бързи и учтиви. В лоби бар има отлични бармани, кафето, коктейлите - всичко е добро! На плажа има много шезлонзи, но ако дойдете по-късно, ще трябва да потърсите. Морето е добро. Пътят до плажа не е проблем. Два момента изпортиха почивката. Ни заселиха в стая с изглед към басейна, шумно. Веднага поисках да се преместят. Изпратиха ме при мениджъра. Този лисичар в черна тениска на ресепшън, той точно не е на правилното място! Неучтив, груб, дори не се погрижи дали има стаи от другата страна на сградата. Няма и всичко! Решихме проблема чрез момичето от гостоприемство, благодарение на нея. Вторият момент - а ла карт ресторант, изглежда италиански. Той струва 1 долар и трябва да се намира в градината. Резервирахме! Отидохме да търсим според указанията - няма нищо. Върнахме се на ресепшън. Нас отведоха в някакъв ъгъл на основния ресторант, където са покрили 2 маси за а ла карт ресторант. Влажно е, тъмно, децата викат до теб, сервитьорите спукват съдове. Разбира се, трябваше да се откажа веднага, но много исках ризото и лососа. Така, че ако чакаше недобра храна! Ризото е загадка, лососът е изсушен (вероятно, замразен предварително) и всичко друго е същото. В кратките изречения, не бива да вземаш а ла карт ресторант по никакъв начин! Общо казано, може да се посети.

avatar

Почивахме в хотел Sherwood Green Resort с 4 звезди от 5-ти юли до 15-ти юли. Хубав хотел, избрахме го след препоръка на позната ми, която почиваше този сезон. Инфраструктурата на хотела е стара, но е направена козметична ремонтиране. Реновацията на стаите беше през 212 година. Хотелът се намира на 15 минути път от Кемера. Пътят до Анталия отнема около час. Качеството на обслужването е на твърда четворка. Настанахме се в стая с изглед към пътя и другия хотел. Поискахме друга стая и ни беше предложена стая с изглед към басейна, но отказахме, защото до 23 часа всеки ден в басейна звучи музика, както и от съседния хотел. В стаята правеха влажно почистване всеки ден, сменяха хавлиите и спалното бельо, но оставях чаеви. В банята имаше сапун, душ-гел и шампоан и балсам. В минибара имаше само бутилирана вода. В стаята нямаше чайник. Леглата и вратите не скърцат. На територията на хотела има басейн с плъзгалки, но ние предпочетохме да ходим на морето. Пътят до морето минава през пътното платно по пешеходен преход. Разстоянието от хотела до морето е 2 метра. Плажът е със камъни и пясък. На територията на хотела има спа център. Много различни масажни програми. След препоръка, реших да направя курс на лимфодренажен масаж при Ердинч. Останах доволна от резултата и усетих ефекта вече след 5-ти сесии. От съседния хотел идваше руско момиче на масаж и я пускаха в нашия хотел на територията на спа центъра. Между другото, сравних цените на услугите - излезе по-евтино отколкото в Русия, в медицински център. Хотелът е идеален за почивка с голямо семейство (излиза по-нискочинзово). Детски анимации вечерта се провеждат всеки ден. Дневен детски клуб работи на територията на хотела и контактен зоопарк, където може да се нахранят зайци, кокошки и гълъби. В ресторанта има детски столчета и детско меню, а в бара и на плажа, от 14 часа, може да се избира морожено по вкус безплатно. Почивахме за първи път в хотел с 4 звезди и останахме доволни от него.

avatar

Почивахме в Шервуд през юни 222 година. Ваучера резервирахме около месец предварително, а 1 дни преди излитане разбрахме, че нашият полет е отменен, но, късметливо, туроператорът успя да ни прехвърли на друг полет и все пак отлетяхме на почивка)) В Турция почивахме повече от 1 път, през последните години се настанявахме в 4-звездни хотели и мога да кажа, че това е най-добрият от последните 5 хотела. Много добър четворен! Територията е голяма, зелена, с места за почивка, птици пеят сутрин. Стандартните стаи са чисти, мебелите и санитарията са в добро състояние. До морето не е далече, на 3-5 минути пеша, плажът е с камъни, морето е прекрасно) Храната е добра, за закуска правят палачинки, пържат яйца, омлет, и останалото е стандартно - зеленчуци, плодове, сирена, кисело мляко, зелена салата, сосиски, колбаса, пържени зеленчуци, картофи, много видове турски печива, кроасани и т.н., може да си правите тостове, горещи сандвичи. За обяд пиле, говеждо, пуйка, риба, много видове топли ястия, винаги има фри и спагети. Също така за обяд има закуска в бара до басейна - бургери, фри, спагети със сос, пиде сирене и кайма, и на грил нещо печат (пуйка, крилца, риба, пуешки стекове и т.н.). За вечеря имаше един регион за сервиране на открито, там печаха нещо на грил месо или риба, пържени пирожки със сирене, няколко вида гарнитури и вътре в ресторанта , като за обяд, няколко вида топли ястия (котлетки, фрикаделки, пиле, пуйка, говеждо). Също така за обяд и вечеря имаше супи, а сутринта каша, но аз не ги пробвах. Алкохол не пихме, но зная, че в бара правят коктейли, както алкохолни, така и безалкохолни. Персоналът е много любезен и усмихнат. Има и анимация, провеждат различни активности през целия ден. През вечерта има мини диско и програма за възрастни, или жива музика, или някакво шоу. 1 дни почивка преминаха незабележимо и оставиха най-приятните впечатления.

Услуги и удобства
 • Масаж
 • Масаж / Козметичен център
 • Тялни процедури
 • Аеробика на място
 • Нощни клубове
 • Тенис кортове
Покажи всички удобства 65
Местоположение
До центъра на града
1.2 km
Какво има наоколо?

Цени на стаи

Възрастни
Изберете дата
loaderзареждане
Провери наличността
Цените могат да бъдат застарели, изберете датите, за да видите текущите цени
Можете да резервирате хотел само на сайтовете-партньори на TravelAsk
цена
Актуализирай цените

Общо 3 въпроса

avatar
Olga
2024-03-20T22:37:18+03:00

Кажете, моля, ако 2+2, къщичка с двойно легло не означава задължително, че ще бъдат настанени там? Виждам само стандарти и веднага големи в туроператора.

Коментар
avatar
Lyubov
2024-03-21T00:24:11+03:00

Ние резервирахме семеен двустаен апартамент за 2+2, въпреки че туроператорът предлага и стандартни стаи. Но аз напълно не си представям как четирима може да живеят в стая от 21 кв.м. Стандартните стаи обикновено имат двойно и едно легло, и някъде видях на снимка, че за 4-ма гости слагат допълнително легло. Освен това има и стаи тип Bunkbed Room, където има двойно и двуетажно легло.

avatar
Olga
2024-03-21T01:04:58+03:00

Благодаря много, Любов. И аз не разбирам как да се събере всичко на 21 кв.м. и да се придвижвам там. ))

Коментар (1)
1
1
Скрий отговорите
1
avatar
Olga
2024-03-19T14:53:44+03:00

Добър ден. Моля, кажете ми, типът стая LARGE се намира ли в основната сграда?

Коментар
avatar
Lyubov
2024-03-19T15:21:41+03:00

Здравейте, според техните концепции, тази категория стаи е само в Анекс. Това е допълнителна сграда с асансьор.

avatar
Olga
2024-03-19T15:29:31+03:00

Ето всичко прегледах и не мога да разбера къде се намира тази сграда. Бунгалото - разбирам, къде се намира. И няма карта на хотела в уебсайта :(

avatar
Lyubov
2024-03-19T15:30:37+03:00

Тази сграда е зад сцената.

avatar
Olga
2024-03-19T15:31:10+03:00

да.благодаря.ще продължа да уча.вероятно,ще е много шумно

avatar
Lyubov
2024-03-19T15:33:32+03:00

Отколкото разбрах, най-спокойни са бунгалата, но разбрах, че в някои стаи не достига слънчева светлина и хората се оплакваха, че костюмите им за бански не се изсушаваха.

avatar
Olga
2024-03-19T15:34:02+03:00

и това също, като минус особено като се има предвид по-високата влажност в региона

Коментар (1)
1
1
Коментар (1)
1
1
Коментар (1)
1
1
Коментар (1)
1
1
Коментар (1)
1
1
Скрий отговорите
1
avatar
Mihail
2024-02-21T09:11:13+03:00

Здравейте, можете ли да потвърдите, че хотелът е насочен към почивка с деца, вероятно има дискотека на територията на хотела? Трябва ли да доплатя за стая, където е спокойно?

Коментар
avatar
Galina
2024-02-21T09:41:43+03:00

Няма шумни дискотеки и тълпи до сутринта) Само има шоута 🎤 на различни теми, всичко приключва и всички се разхождат да спят. Има основна сграда и има бунгала, които са на по-спокойно място. Бунгалата са потопени в зеленина. Наблизо има аквапарк, зоопарк, спускащи се горки за деца.

avatar
Svetlana
2024-02-21T09:58:27+03:00

Здравейте, има ли място да се разхождате вечерта тук или трябва да отидете в Кемер?

avatar
Galina
2024-02-21T09:59:06+03:00

Има, всичко там е за разходки и пазаруване.

Коментар (1)
1
1
Коментар (1)
1
1
avatar
Evgeniya
2024-02-21T14:07:07+03:00

Анимацията представя шоу и за желаещите да продължат - предлагат излизания до нощни заведения в Кемер. Живяхме в основната сграда, стаята ни гледаше към съседния хотел Кармир, не страдахме от шума.

avatar
Mihail
2024-02-21T14:08:01+03:00

Благодаря

Коментар (1)
1
1
Скрий отговорите
2

Какво има около

Kiziltepe Mevkii Гьойнюк, Турция

Има различни атракции и удобства около Шървуд Грийнууд Ризорт в Гойнук, Турция. Някои от забележителните места наблизо включват:

1. Плажове: Хотелът се намира близо до красивия бряг на Гойнук, предлагайки достъп до великолепни плажове вдълж Средиземно море.

2. Планините Таурус: Хотелът е разположен срещу живописната картина на планините Таурус, които предлагат възможности за хайкинг, природни разходки и красиви гледки.

3. Каньон Гойнук: Естествено чудо, Каньон Гойнук, се намира на кратко разстояние. Посетителите могат да разгледат каньона, да плуват в неговите хладни води и да се насладят на природни трасета.

4. Кемер: Близкият град Кемер е известен със своите оживени нощни заведения, магазини и ресторанти. Това е отлично място за изживяване на турска култура и кухня.

5. Древният град Фазелис: Разположен на около 10 километра от хотела, древният град Фазелис предлага на посетителите възможност да разгледат историческите развалини и да се насладят на живописни гледки към Средиземно море.

6. Водни паркове: В района има няколко водни парка, предлагащи забавни дейности за цели семейства и деца.

7. Голф игрища: Любителите на голфа могат да намерят различни голф игрища в близостта, предлагайки възможности да се насладят на своят любим спорт.

8. Други атракции: Зоната също разполага с природни паркове, екскурзии с лодки и други водни дейности като гмуркане и нуркане. Общо казано, местоположението на Шървуд Грийнууд Ризорт в Гойнук, Турция предлага смесица от природна красота, исторически атракции и съвременни удобства, за да гарантира приятен престой на своите гости.

map
Sherwood Greenwood Resort
7.8 Курорт

До центъра на града1.2

Относно хотела

За

Хотелът Sherwood Greenwood Resort е разкошен хотел, разположен в красивия град Гьойнюк, Турция. Хотелът е заобиколен от зашеметяващи природни пейзажи и предлага мирна и спокойна атмосфера за своите гости. Настаняването в Sherwood Greenwood Resort включва просторни и елегантно дизайнирани стаи, осигурявайки удобен престой на гостите. Стаите са добре оборудвани с модерни удобства като климатик, телевизори с плосък екран, минибарове и частни балкони с панорамна гледка. Wi-Fi достъпът е също наличен в целия хотел. Хотелът предлага голямо разнообразие от ресторантни опции, за да задоволи различните вкусове и предпочитания. Основният ресторант сервира закуска, обяд и вечеря в стил бюфет, предлагайки разнообразие от международни и местни кухни. Има също няколко а ла карт ресторанта, специализирани в турски, италиански и рибни ястия. Гостите могат да се потопят в различни развлекателни дейности в хотела, включително плуване в открит басейн, релакс в спа и здравословния център или участие в различни спортове като тенис, баскетбол или волейбол. Има също клуб за деца и специален детски басейн, което прави хотела идеален избор за семейства. Освен това, Sherwood Greenwood Resort предлага различни развлекателни програми и представления през цялата седмица, гарантирайки, че гостите имат запомнящ се и приятен престой. Приятелският и отзивчив персонал винаги е на разположение, за да помогне с всякакви заявки или запитвания. Общо взето, Sherwood Greenwood Resort предлага разкошен и удобен престой в Гьойнюк, Турция, с добре оборудвани стаи, отлични ресторантни опции и разнообразие от удобства и дейности, които гостите да си насладят.

Плаж

Плажът в Шървуд Грийнууд Ризорт в Гойнук, Турция, е впечатляващо и идилично място за почиващите, които търсят слънце, пясък и релаксация. Разположен вдълж на красивото средиземноморско крайбрежие, този курорт предлага на гостите директен достъп до частен участък с златист пясък и кристално чисти води. Плажът в Шървуд Грийнууд Ризорт е известен със своята непорочна красота и спокойствие. Палмите и плътната зеленина обрамлят брега, създавайки тропическа атмосфера, наподобяваща рай. Мекият пясъчен плаж предоставя идеалното място за слънчеви бани или изграждане на пясъчни замъци, докато спокойните вълни са идеални за плуване и други водни дейности. В курорта има разнообразие от удобства и услуги на плажа, за да осигури комфортно и приятно изживяване за гостите. Шезлонги и чадъри са налични, позволявайки на посетителите да се отпуснат под топлото турското слънце. Кърпи за плажа се предоставят, спестявайки на гостите мъката да прибират големи кърпи в чантите си. За тези, които търсят приключение, плажът предлага разнообразие от водни спортове и дейности. Гостите могат да опитат водни ски, стоящо гребло или дори да се качат на вълнуваща езда с бананов чеп. Чистите води го правят отлично място за шнорхелинг, позволявайки на гостите да изследват живописния подводен свят. Плажът в Шървуд Грийнууд Ризорт не е само дневен рай, но се превръща и в център на забавленията и релаксацията през вечерите. Курортът организира плажни партита и барбекюта, създавайки жива и празнична атмосфера. Гостите могат да се насладят на жива музика, танцови представления или просто да се отпуснат с освежаващ коктейл, докато се любуват на залеза. Накрая, плажът в Шървуд Грийнууд Ризорт се възползва от внимателния и приятелски персонал на курорта. От гарантирането на чистотата и безопасността до предоставянето на отлично обслужване, персоналът отива на върха, за да направи плажното изживяване на гостите незабравимо. В заключение, плажът в Шървуд Грийнууд Ризорт в Гойнук, Турция, предлага живописен и спокоен убежище за тези, които търсят ултимативна релаксация и забавления. Със своята природна красота, разнообразие от дейности и изключително обслужване, не е случайно, че плажът в този курорт е любим сред туристите.

Деца

Шеруд Грийнууд Ризорт в Гойнук, Турция предлага широка гама от активности и удобства за деца. Някои от най-интересните включват:

1. Клуб за деца: В курорта има отделен Клуб за деца, където децата могат да участват в различни надзорни активности и игри. Клубът предлага забавления, подходящи за различни възрастови групи.

2. Аквапарк: В ризорта има аквапарк с пързалки и басейни, специално проектирани за деца. Децата могат да се насладят на водни забавления и да се забавляват във водата.

3. Мини-голф: В ризорта има мини-голф площадка, която е популярна забавление за децата. Те могат да упражняват уменията си по поставяне и да се забавляват с приятелски състезания със семейството и приятелите си.

4. Спортни активности: Шеруд Грийнууд Ризорт предлага различни спортни съоръжения за деца, включително тенис кортове, баскетболни кортове и плажен волейбол. Децата могат да участват в тези активности и да имат активно ваканционно изживяване.

5. Детска площадка: Ризортът разполага с площадка с люлки, пързалки и катерушки, предоставяща забавно пространство за децата да играят и да взаимодействат с другите деца.

6. Забавление: Ризортът организира специални забавления за деца, включително детски представления, магически шоута и тематични партита. Тези събития са насочени към забавление на по-младите гости.

7. Вътрешни активности: В случай на лошо време или за някоя вътрешна забава, ризортът може да предложи вътрешни активности като изобразително изкуство и занаяти, настолни игри и филмови прожекции за децата. Важно е да се отбележи, че конкретните активности и удобства могат да варират в различни периоди и сезони. Препоръчително е да се консултирате директно с ризорта за най-актуалната информация относно възможностите за забавление за децата по време на престоя си.

Забавления

Има няколко варианта за забавления в близост до курорта Шървуд Грийнууд в Гойнук, Турция. Ето някои предложения:

1. Каньон Гойнук: Посетете красивия Каньон Гойнук, намиращ се на кратко разстояние от хотела. Можете да се насладите на пешеходен туризъм, плуване и разходки в природата на това живописно място.

2. Плажни клубове: Гойнук има няколко плажни клуба по крайбрежието, където можете да се отпуснете, да се излежавате и да се насладите на водни забавления като катерене с джет ски и парапланеризъм.

3. Нощни клубове и барове: Гойнук е известен със своят оживен нощен живот. Има няколко нощни клуба и барове в района, където можете да танцувате, да слушате на живо музика и да се насладите на разнообразие от напитки и коктейли.

4. Аквапарк Анталия: Ако търсите семеен забавления, Аквапарк Анталия е отличен избор. Предлага различни водни пързалки, басейни и атракции за всички възрасти.

5. Сафари тур на офроуд: Преживейте удоволствието от офроуд екскурзии и изследвайте скалистите местности и скритите съкровища на Гойнук на тур на сафарий офроуд.

6. Пазаруване: Гойнук има няколко търговски центъра, базари и пазари, където можете да пазарувате за сувенири, местни ръчно изработени изделия, дрехи и аксесоари.

7. Гмуркане и шнорхелинг: Изследвайте подводния свят на Средиземно море, като се отправите на гмуркане или шнорхелинг. Има много гмуркачески центрове близо до хотела, които предлагат уроци и наем на оборудване.

8. Полета за голф: Любителите на голфа могат да се насладят на кръг голф на различните голф игрища близо до хотела. Някои популярни варианти включват Голф клуб Анталия и Голф клуб Кая Палацио. Моля, имайте предвид, че наличността и времето за тези забавления може да варират, затова се препоръчва да се консултирате с хотела или местни гидове за актуална информация по време на престоя си.

Водни занимания

Хотел 'Шервуд Грийнууд Ризорт', разположен в Гойнук, Турция, предлага разнообразие от водни дейности за своите гости. В резорта има множество басейни, включително главен външен басейн с пързалки, релакс басейн и отделен детски басейн с атракции подходящи за деца. При басейните има шезлонги и чадъри, позволяващи на гостите да се отпуснат и да се насладят на слънцето. Резортът също така предлага услуга по замяна на кърпи, така че гостите не се нуждаят да носят собствени плажни кърпи. Освен басейните, Шервуд Грийнууд Ризорт се намира в близост до плажа. Гостите могат да достигнат до публичния плаж, който е само на кратка разходка или с шатъл от резорта. Плажът предлага мек пясък, чисти води и завладяващи гледки към Средиземно море. На плажа гостите могат да се забавляват с различни водни дейности като плуване, гмуркане с маска или просто слънчеви бани. Резортът може да предостави кърпи за употреба на плажа. Общо казано, независимо дали предпочитате отпускане край басейн или забавления на плажа, Шервуд Грийнууд Ризорт в Гойнук, Турция, предлага разнообразие от водни дейности, които да отговарят на вашите предпочитания.

Най-важните въпроси

1. Къде се намира Шървуд Грийнууд Ризорт?
1. Къде се намира Шървуд Грийнууд Ризорт?1

Шървуд Грийнууд Ризорт се намира в Гьойнук, Турция.

2. Какви удобства предлага Шървуд Грийнууд Ризорт?
2. Какви удобства предлага Шървуд Грийнууд Ризорт?1

Шървуд Грийнууд Ризорт предлага удобства като няколко басейна, водни пързалки, спа и уелнес център, фитнес съоръжения, тенис кортове, различни ресторанти и барове, както и клуб за деца.

3. Какви видове настаняване са налични в Шървуд Грийнууд Ризорт?
3. Какви видове настаняване са налични в Шървуд Грийнууд Ризорт?1

Шървуд Грийнууд Ризорт предлага разнообразие от настаняване, включително стандартни стаи, семейни суитове и вили.

4. Има ли Wi-Fi в Шървуд Грийнууд Ризорт?
4. Има ли Wi-Fi в Шървуд Грийнууд Ризорт?1

Да, Wi-Fi е предоставен в Шървуд Грийнууд Ризорт и обикновено е наличен в общите зони и стаите за гости.

5. Шървуд Грийнууд Ризорт ли е на база на всичко включено?
5. Шървуд Грийнууд Ризорт ли е на база на всичко включено?1

Да, Шървуд Грийнууд Ризорт работи на база на всичко включено, което означава, че храната, напитките и избрани активности са включени в цената на стаята.

6. Има ли Шървуд Грийнууд Ризорт частен плаж?
6. Има ли Шървуд Грийнууд Ризорт частен плаж?1

Да, Шървуд Грийнууд Ризорт разполага с частна плажна зона, за да се насладят гостите.

7. Има ли някакви близки забележителности до Шървуд Грийнууд Ризорт?
7. Има ли някакви близки забележителности до Шървуд Грийнууд Ризорт?1

Някои от близките забележителности до Шървуд Грийнууд Ризорт включват древния град Фаселис, водопадите Дюден и Аквариумът в Анталия.

8. На колко далече е Шървуд Грийнууд Ризорт от летище Анталия?
8. На колко далече е Шървуд Грийнууд Ризорт от летище Анталия?1

Шървуд Грийнууд Ризорт е на около 45 километра или 28 мили разстояние от летище Анталия.

9. Организира ли Шървуд Грийнууд Ризорт активности и забавления?
9. Организира ли Шървуд Грийнууд Ризорт активности и забавления?1

Да, Шървуд Грийнууд Ризорт предлага разнообразие от активности и забавни опции като ежедневни представления, жива музика, спортни дейности и тематични вечери.

10. Има ли спа в Шървуд Грийнууд Ризорт?
10. Има ли спа в Шървуд Грийнууд Ризорт?1

Да, Шървуд Грийнууд Ризорт разполага със спа и уелнес център, предлагащ различни процедури, масажи и удобства за релаксация.

Всички услуги и удобства

Забавления и релакс
 • Масаж
 • Масаж / Козметичен център
 • Тялни процедури
 • Аеробика на място
 • Нощни клубове
 • Тенис кортове
 • Билярд
 • Градина
 • Бар на борда на басейна
 • Шарка
Удобства в хотела
 • Свободен Wi-Fi
 • Wi-Fi
 • Ресторант
 • Безплатен паркинг
 • Паркинг
 • Асансьор / Асансьор
 • Бърз интернет
 • 24-часова рецепция
 • Непушачки стаи
 • Семейна стая
 • Бързо регистриране/списване
 • Многоезично обслужване
 • Достъп за хора с увреждания
 • Достъп до количка за инвалиди
 • Паркинг за хора с увреждания
 • Отделен check-in и check-out
 • Зала за банкети
 • Фитнес зала / Спортна зала
Удобства на стаята
 • Климатизирано
 • Мини бар
 • Касов сейф
 • Сешоар
 • ТВ
 • Кабелна / Сателитна телевизия
 • Душ
 • Баня
 • Частна баня
 • Частен тоалет
 • Соединение на стаите
 • Парна баня
 • Избор за спално бельо/възглавници
 • Бюро
 • Безплатни тоалетни принадлежности
 • Кърпи
 • Обслужване в стаята
Допълнителни услуги
 • Шатъл до летището
 • Пране на пране
 • Складиране на багаж
 • Фризьорски/козметичен салон
 • Валет паркинг
 • Фотокопирна машина
Водни дейности
 • Басейн
 • Сауна
 • Спа и Фитнес център
 • Закрит басейн
 • Открит басейн
 • Кану
 • Водни спортове (без мотор)
 • Водни забавления
За семейства с деца
 • Детско градинско обслужване
 • Детски кошчета
 • Детски площадка
 • Детски клуб
 • Басейн за деца
Тип плаж
 • Частен плаж
Отзив за хотела Sherwood Greenwood Resort
Вашият отзив
Задължително поле*
Благодарим Ви! Вашият отзив беше изпратен успешно и ще се появи на сайта след проверка.
Не намерихте отговора, който търсехте? Задайте своя въпрос
Задайте въпрос тук
Задължително поле*
Благодарим Ви! Вашият въпрос беше изпратен успешно

Изберете вашия език

Изберете вашата валута

Където е приложимо, цените ще бъдат конвертирани и показани в избраната от вас валута. Валутата, в която плащате, може да се различава в зависимост от вашата резервация и може също да се приложи такса за обслужване.